Snart helg igen

Har inte hunnit blogga så mycket (läs: inte alls) och snart är det helg igen. Denna helg kommer att bli minnesvärd, det ska nämligen ställas till med bröllop. Syster E ska gifta sej med sin M.J och vi syskon ska alla vara tärnor (eller lillebror ska vara en lite rosbladskastare).  M får också komma ut ur sin lilla bubbla och kan fira denna roliga dag med oss. Skönt, skulle ha varit väldigt lessamt om han inte fick komma.

Imorron ska alla  vi sommarjobbare på "studiebesök"  till Koverhar. Kan inte påstå att jag är jätteintresserad men alternativet är en vanlig arbetsdag. Valet är väl med andra ord inte så svårt egentligen.

Äntligen fredag!

Så är snart också denna arbetsvecka förbi. Tiden rusar iväg! Denna helg kommer att bli lovely. M är hemma under hela helgen och kanonväder har utlovats.

Jag sitter här och är så glad, känns som om inget kan få mej på dåligt humör. Hoppas ni andra också har samma underbara känsla!

Nu ska jag snart lyssna på Fredagshälsningen, veckans höjdpunkt :)

Sommardoft

Någon klippte just gräset utanför mitt fönster. Nyklippt gräs doftar så gott och ger sommarfiilis.



"Bara" en timme tills jag får gå hem.

Orättvist

Här sitter jag. Inne på ett gammalt kontor framför en dator. Ute skiner solen som aldrig förr och det är varmt och härligt. Jag önskar jag hade sommarlov, eller ännu hellre; betald semester.


Kärlek

Imorgon får jag äntligen kramas med världens bästa M igen. Det har varit ensamt utan honom.

Jag går och fiskar . . .

Idag ska jag fiska. Pappa berättade om om ett gäng som hade fiskat i helgen och fått massor med fisk (typ 13 gäddor). Förut fiskade jag och min syster oss igenom somrarna, i år har jag dock bara fiskat en gång och fick då inte ens ett enda napp! Om jag får napp idag  tänker jag dock släppa fiskarna igen, djurvännen inom mej kan inte döda dem . . . Det är ju dessutom spänningen och väntan innan nappet som är det bästa med att fiska (förutsatt att väntan inte blir för lång).

God fiskelycka önskar jag mej! :)

Vädergudarna på gott humör

Äntligen! 

Vill ha, vill ha, vill ha

Jag surfar runt och leta efter nya bilar. Kanske inte den bästa sysselsättningen eftersom jag/vi inte kommer att köpa ny bil ännu på några år . ..  Har en tendens att bli lite besatt . . . Just nu vill jag ha denna

Båtfärd


Move your mind

Önskar att det vore jag och M som har köpt ny bil, men det är det inte, det är mina föräldrar. En Saab 9-5 2.3t. Underbar att köra.

Om jag någongång, mot förmodan, skulle bli riktigt rik skulle jag ha en massa nya och fina bilar.

Rapport

Här kommer den utlovade fortsatta rapporten.

Igår ställde vi till med möhippa för syster E! Vi rövade bort henne från torget i Dalsbruk, hon blev så överraskad! E fick byta om till sin möhippeutstyrsel i bakluckan medan vi körde runt en sväng i Dalsbruk. Sedan styrde vi kosan mot Åbo (fast det visste inte E...) Vi stannade lite på vägen; lekte lite lekar, dansade vid vägen och skålade i champagne. Jätteskoj. När vi kom till Åbo skickades E. in till tågstationen i tron att hennes nästa uppgift fanns där. Hon blev allt överraskad då hon såg resten av möhippedeltagarna stå där med en skylt med texten "Emilia. Destination: Marriage". Vi skålade lite mera och sedan började självaste programmet. Vi började med magdans och sedan blev det MegaZone (Ps. jag vann!). Efter Megazonen satt vid vid ån en stund och skålade (lite till) och svalkade oss innan det  för E. sedan  blev dags att gå på skönhetsbehandling. Kvällen fortsatte med god middag, karaoke och utgång.

Nu är nog E. redo för ett livslångt äktenskap.



Senare idag ska jag rapportea om ännu en rolig grej.

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...

Usch ja, Inget sommarväder alls! Okej, det regnar inte hela tiden men det är höstligt ute trots att det borde vara högsommarvärme. Irritationsmoment, big time.

Nåja, snart är det sol , bad och värme i Spanien som gäller. Synd att M inte kan följa med. Igen förbannar, och beskyller, jag den finska staten . . . 



Annars är allt sej likt. Same old, same old. Lite roliga grejer har dock hänt. Storesyrran E och hennes M.J har kommit till Finland för att fira semester och planera det sista kring deras stundande bröllop. Det finns en hel del som man ska tänka på inför ett bröllop, men det är rätt roligt. Har en del annat roligt att rapportera om också, det får vi dock ta någon dag då jag har mera tid att skriva.

Over and out.

Ensam

Idag är dagen då jag förbannar den finska staten.

Nu ska jag leva utan M ♥ i 6-9 månader.

Sommarbilder

Här kommer lite sommarbilder!

      

Baltic Jazz och sommarsol

Idag gick jag av två anledningar hem tidigare från jobbet . För det första, solen lyser och det är varmt. För det andra, idag börjar Baltic Jazz., en festival som hålls här i Dalsbruk. Varje år första helgen i juli vaknar hela Dalsbruk till liv. Både bybor och sommargäster jazzar runt på gatorna och stämningen är på topp, speciellt då vädret, som idag, är underbart. Vi ska möta upp lite vänner och jazza omkring på PortSide, som vanligt.

Trevlig helg!

RSS 2.0