Confessions of a Shopaholic

Jag har precis sett denna filmen och kan bara säga att jag tyckte att den var jättedålig. Punkt

Sjuk igen???

Men gud! Kände mej seg imorse, lite halsont och allmän trötthet men trodde nog inte att jag skulle bli sjuk. På eftermiddagen segade jag totalt och så hade jag stegring igen. Damn! Missar systers första stora sånguppträdande i Åbo och dessutom har jag verkligen inte tid att vara sjuk. Har sovit nu hela kvällen och jag tror mej må bättre så vi hoppas att jag inte får någo värre fel. Jag måste iaf på jobb imorgon, har massa viktigt som jag absolut måste få gjort så lite stegring kan inte stoppa mej. Nu blir det att kurera med vitlök, immunförsvarstabletter, burana och C-vitamin! Alla bobbor ska bort!

Lycka till älskade M som idag åkte till (fucking) Imatra för inträdesprov!

M kommer hem idag

Jei. M är påväg hem idag, bara för en dag men det är i alla fall något! Han ska på ett inträdesförhör i slutet av veckan och får komma hem en dag före det. Just nu städar jag, måste moppa golvet och diska. Hatar att diska, moppandet har jag dock inget emot.

Tillbaka

Nu är jag i Finland igen och saknar redan Sverige... Vi har haft en jättefin helg och vi har gjort en hel del skoj! När jag kom hem idag låg dock helgen bästa överraskning på bordet; min ny-gamla förlovningsring och en födispresang från M. Ringen är precis så perfekt som jag hoppades att den skulle vara och örhängena från Guldviva var precis vad jag önskade mej. ♥


Födelsedagsbarn
(och jo, jag är medveten om att mitt hår ser rätt förskräckligt ut :-) Jag har klipptid på fredagen.)


Underbar himmel över Sthlm

Happy Birthday to Me

Idag firar jag födis med nästan hela familjen här i Sthlm. Jossan och Nathalie är hemma, likaså M som tyvärr måste leka krig. Vi flickor ska ut på stan med pojkarna ska till Skansen.Tyvärr lyser solen med sin frånvaro också på denna sida av potten så vi får nog ta paraplasken med.

P.s. Jag och I kom iland igår på morgonen, E & M.J blev väldigt överraskade då det var I som var med och inte M. Dagen fortsatte i överraskningarnas tecken när också mamma och pappa dök upp här igår kväll. Surprise.


Off we go!

Idag bär det av mot Sverige igen. Jei!! Har precis packat och lackat naglarna, nu ska jag gå ut med doggen snart. Ingen ledig dag för mej dock, har jobbat hela förmiddagen.

Jag igår vid träsket.
 Observera den ursnygga granngula fleecen :-)


Födelsedag

Imorgon kväll åker vi till Sverige för att fira min födis, jag fyller nämligen år på lördagen. Herregud, jag blir 23 år. 23!

Älskar denna bild på M och mej ♥

Selma

Idag fick Selma simma i träsket.



 

ESC

Riktigt bra bidrag som vann i år! Vill ändå säga att Finland verkligen inte förtjände sista platsen. Bidraget var det bästa Finland haft på länge och jag tycker riktigt synd om Waldo´s People... Vill också inflika hur fucking onödiga de svenska speakersena var (Shirley Clamp och vem den andra nu var...) som inte ens kunde önska Waldo´s lycka till innan dom gick upp på scenen (som dom gjorde innan t.ex. Norges Alexander gick upp). Så jäkla onödigt och barnsligt att än en gång endast påpeka hur dåligt det har gått för Finland tidigare år och inget mera. Minuspoäng.

Försommar

Härlig försommarhelg med kompishäng på terass, Porttibesök och värmande sol! Bortser från att min förlovningsring inte ännu heller var färdig igår när jag återigen säger; Life is good.

Nu ska jag baka kladdkaka, eller försöka baka... Muffins det är jag skitbra på, men jag har aldrig lyckats göra en kladdig och god kladdkaka. Gör ett nytt försök nu och rapporterar senare.

Veckoslut

Fredag igen! Ute luktar det nyklippt gräs och älsklingen är hemma. Imorgon efter min förlovningsring. Life is good.












Nagellack

Äntligen kan också jag lacka naglarna! Älskar mina nya naglar, varför tog det så här länge för mej att spara ut dem?!

Hotell

Håller på ordnar med Greklandresan, hotellbokning för att vara exakt. Det blir tre öar och ca 5 nätter per ö, det betyder tre olika hotell som ska bokas. Har hittat många fina så problemet blir bara att välja edt mysigaste. Längtar!


Regn

Dagen började med ljuvligt vårväder med nu har regnvädret också hittat till Dalsbruk. Oroväckande svarta moln seglar dessutom in över trädtopparna, kanske brakar sommarens första åskväder löst snart.

Bränd

Nu har jag bränt mej igen, denna gång på plattången. Antagligen blir det ärr också nu . . .

Till Mamma!

Många varma kramar på morsdagen får världens bästa mamma som kan det mesta och alltid ställer upp!



Städa

Nu ska det städas! Och mellan varven ska jag laga pannkaka, hoppas jag lyckas!

Ps. Snart får jag min ny-gamla förlovningsring tilbaka. Just nu kör jag med en annan guldring jag fått av M på ringfingret med det känns helt fel :-). Nåja, snart, snart.

Dragsfjärden

Världens finaste plats.




April 2009

Hockey

Jäklar vilken match mellan Finland och Kanada. Otroligt spel, synd bara att jag var tvungen att titta ensam, hockey är mycket roligare att kolla på med sällskap.


Tillbaka i vardagen

Tillbaka i vardagen efter en lång och härlig ledighet. M och jag har hunnit med massor sen torsdagen då vår lilla minisemester startade med valborgsfirande i Åbo. I går kom vi hem från Sthlm där vi hade hur trevligt som helst. Vi träffade syster E och M.J som åkte med oss med båten ut till Drottningholm, härligt. Hann ju förstås med shopping också, köpte bl.a. ett par fina skor från Nike.

Veckan har startat bra även fast vädret idag varit både kallare och mera mulet än på länge.

Lite bilder.

På årsdagen

Härlig vårkväll på Silja Line påväg mot Sthlm.





Första maj

Snabbloggar lite nu då jag hinner innan vi skall åka till hamnen här i Åbo. Vi har haft en jätterolig valborg och vädret har varit underbart. Igår började kvällen med traditinell mösspåläggning på Vårdberget. Mötte upp lite vänner och åkte sedan vidare för middag, sedan fortsatte kvällen med krogbesök. Hann inte prata och träffa alla kompisar som jag hade tänkt men annars var kvällen helbra!

Idag åkte vi till Vårdberget igen och hade picknick. Där var massor med folk! Vi grillade och åt lite annan småmat i solen men bestämde oss sedan för att fara hem. Vi lade oss på ett berg här på Jossan och V-P´s gård och så somnade vi! Vi sov två timmar där ute, världens skönaste nap! Nu har vi druckit kaffe och ätit enorma wienerbröd som M köpt.

Idag firar ju jag och M fem år tillsammans ♥, och av mej fick M en valfri stadssemester. Svårt att hitta någon passande gåva åt någon som det känns som jag redan köpt allt. Men att ge honom en resa var något jag funderat på ganska länge och han blev jätteglad.    

Nu åker vi till Sverige, jei!

RSS 2.0