Torsdag

Började dagen med ett gympass (två timmar senare än planerat eftersom jag inte kom upp ur sängen då klockan ringde). Sen gjorde jag lite ärenden inför pappas födelsedag och nu ska jag städa, packa och photoshoppa. Imorgon vid lunch startar vi mot Sthlm och på kvällen avgår båten mot Finland. Jag hoppas verkligen att det inte stormar, usch!

Igår såg jag btw en bra film med Sandra Bullock (tycker hon är en jättebra skådespelerska). Filmen hette "Premonition", den var spännade och intressant. Rekommenderas!

image494

Våfflor!

Eftersom vi åt tidigt, och eftersom maten bestod av pajrester från igår, vankas det våfflor ikväll. Åh, så gott!

P3, igen

Just nu går "Mitt P3" med Denize Merdol på radion. Måste säga att underhållningsnivån är mycket låg, i alla fall om man jämför med Christer (som btw börjar snart). Knappt så man orkar lyssna...

Henrik Schyffert...

... ska komma till Högskolan här i Skövde och hålla en föreläsning. Jag vill så gärna gå, hoppas jag kan få tag i biljetter. Det blir nog säkert svårt, men jag ska verkligen försöka.

image493
Snygging... :-)

Reseplaner

Vi har lyckats komma fram till att vi ska åka till Rom eller Prag (nu fattas bara övrig planering och, framför allt, tid!). Skulle vi hitta något direktflyg till Rom skulle beslutet vara lätt att ta, men alla flyg vi hittar dit gör en mellanlandning någonstans vilket resulterar i att resan tar mellan 9 och 11 timmar! Så länge orkar vi inte flyga för att komma till Rom. Helpful hints, anyone? Prag verkar vara en mysig och fin stad, och flygresorna dit är relativt billiga, likaså boendet.

Skulle gärna resa till Paris igen, men jag tror vi prioriterar ett resmål ingen av oss har besökt tidigare.

Neej!

Det lovas hård blåst/storm från och med torsdag! Vi ska ju över till Finland med färjan. Finns inget värre än att åka båt i hård blåst.Panik!

   
Hård blåst och höga vågor i Montenegro.

Gossip girl

Jag ska, som säkert många andra också gör, säga vad jag tyckte om det första avsnittet av serien "Gossip girl". Jag tyckte det var dåligt. Ska ge serien en chans till och kolla nästa vecka, kanske ändrar jag uppfattning.



Måste också skriva att jag har nog världens gulligaste sambo/pojkvän/fästman. När jag kom hem efter min långa kvällskurs hade han fixat till en underbart god ostpaj, härlig sallad, fin dukning och tända ljus. Man kan inget annat än älska ♥.
image486
Sommaren 2007

Tips! (och annat allmänt)

Hade lektion på morgonen och efter den har jag bara varit här hemma och fixat med grejer. Har bland annat tvättat fönstren. Ett tips till alla fönstertvättare där ute är att använda tidningspapper i stället för trasor och/eller annat. Använd bara fönsterputs som du gnuggar bort med tidningspapper, fönstren blir glasklara och helt randfria. Perfekt!

Nu ska jag ut och stava och efter det ska jag iväg på en kvällskurs i kommunikation och samtalsmetodik. Kursen är slut klockan 20.00 och då ska jag cykla hem snabbare än kvickt så jag inte missar så mycket av den nya serien "Gossip girl" som börjar idag på femman (kl. 20.00). Efter "Gossip girl" kommer "I huvudet på Gynning". Många verkade gilla detta nya program, själv tycker jag det är ganska irriterande och lite "all over the place". Här hemma blir det, med andra ord, nog en film ikväll i stället.

Christer i P3

Jag är precis som Fotbollsfrun (eller kanske inte, men i alla fall...); Christer är mitt absoluta favoritradioprogram. Det sänds nu!

Resa

Vill verkligen resa iväg någonstans under våren, den stora frågan är bara vart? En lång weekend i Prag, Paris eller Rom eller en vecka i solen någonstans? Helst vill jag åka till New York, men slutsumman för en resa dit för 2 personer är 18 522 sek (hotell och flyg). Lite för mycket, med andra ord. Hoppas, hoppas,  vi har tid att åka trots att det är en massa på G nu i vår, bland annat ex-jobben och flytt.
Ska surfa vidare nu!
Men först två bilder;

image484  image485
Budapest, aug. 2005



Criminal Minds

Jättebra avsnitt av "Criminal Minds" på femman nu! Fast det är snart slut, just nu är det reklam :-)

image483

Underbara sol

Idag är det äntligen soligt och fint där ute! Lite kyligt, lite snö på marken och full sol. Blir en söndagspromenad med M och Selma nu, sen måste jag fortsätta arbeta med photoshop.



Bilder från rastgården

     

"Failure to launch"

Detta var filmen som vi kollade på denna kväll. Jag gillade den inte så mycket, men den gick att se på. M tyckte däremot, överraskande nog, att filmen var "mycket bättre än förväntat".

image474Summa summarum; Har man inget bättre för sej kan man gladeligen kolla på den här filmen.

Nu blir det natt här i Skövde!

Russinkakor


image473


Idag blev det lättlagade russinkakor. Receptet hittar ni här.

Ps. Lagt märke till bloggens förändringar? Min lärare i photoshop kommer att bli så stolt, hihi :-)

Bakdag

Ute regnar det och blåser som fanken. Ska vara inne och baka kakor idag, om jag hittar något bra recept. Dessutom måste jag göra lite uppgifter inför lektionen i photoshop.

 Nästa fredag åker vi hem till Finland igen. Min pappa fyller 50 år och det ska firas. Ingen stor fest eller så, men familjen + alla extra pojkvänner åker bort över helgen. Funderar nu bara om jag ska ta med Selma eller lämna henne här på ett hundpensionat, får se.

Arn

Filmen var bra! Kanske liite för lång, men det var absolut värt biljettpengarna. Speciellt roligt att se den eftersom den är inspelad i Västra Götaland, kring Skövde. Dessutom var många av dom för mej obekanta skådespelarna mycket duktiga.

image472

Det shape-ade upp sej

Dagen började lite segt, men karpade till sej. Kom precis hem efter en liten runda på stan. En finfin tröja från Indiska köpte jag. Har kollat på den länge och nu var det halva reapriset, gick med andra ord inte att motstå. Vi köpte dessutom biobiljetter och ska gå se Arn ikväll. Äntligen får man nästan säga. Nu blir det snabb middag och sen ska jag försöka hinna med stavgång innan bion (knappast hinner jag men försöka duger).

 

Trevlig kväll!

Inget att göra...

Jag har inget att göra. M är i skolan och jag är ensam hemma. Ute är det asigt väder med regn och hård blåst. Jag skulle kunna gå till stan, men känner inte för det heller... Städa det gjorde jag igår, Selma sover och det kommer inget bra på TV denna tid på dygnet. Har lite uppgifter/läxor/övningar jag borde göra i photoshop, men har ingen lust. Under kursens (digital bildbehandling) gång kommer det säkert hända saker med bloggen. Vi skall nämligen jobba med eget material också, bloggen är i princip det enda jag har, + några foton.

Nåja, får hoppas att det finns biljetter till "Arn" ikväll, då har jag i alla fall något att vänta på.

Mysdress

Åt helskotta med alla Juicy Couture-set. Jag har det ultimata mysplagget. I julklapp fick jag en skogsgrön, hellång fleeceklänning (köpt på Wahlstens i Dalsbruk) som är det underbaraste och skönaste plagg jag numera äger. Skulle det inte anses konstigt skulle jag gå klädd i denna underbara skapelse hela tiden!

image469
Min klänning (-glömde jag nämna hundtrycket?)

Chokladmuffins

Har bakat mina muffins nu. Dom blev goda :-)

image468
Mmm...

Ny jacka

Jag köpte jackan i alla fall. Den kostade ju trots allt bara 198 kr... Bild senare.

image467


Sovmorgon

Indeed! Jag sov till 11.30 idag, vaknade klockan 9 men hade huvudvärk då så jag steg inte upp, nästa gång jag slog upp ögonen var klockan halv tolv, tiden går fort då man sover :-). Idag är jag ledig och ska fixa med lite grejer här hemma och på stan, och så blir det ju den obligatoriska stavgången. Jag ska också baka muffins, M beställde det igår (han fixar maten och jag bakverken här hemma). Det blir chokladmuffins, hans fovorit.

Idag fick jag min lön också, alltid lika roligt. Såg en snygg jacka i H&M (nedsatt från 699kr till 198kr) så jag funderar om jag kanske ska köpa den. Men jag borde inte, vi får se...

Tisdag

Har inte bloggat så mycket alls idag. Skola, snabb runda på stan, hem några timmar, skola. Det var min dag i ett nötskal. Ingen träning orkade jag med heller, fy mej. Blir en stavpromenad imorgon på morgonen istället, sen ska jag träffa min handledare (ex-jobbet) och efter det har jag photoshopövning. Senare på kvällen ska jag se en dokumentär om en kvinna som dog av fetma ("Fetman tog hennes liv", Kanal 5 kl. 20.00), men före den ska jag nog hinna med ett gympass också...

Fynd

Precis vad jag letat efter! Nedsatta var dom dessutom, jag betalde endast 299 kronor. Så glad man kan bli för något så ytligt och meningslöst som ett par skor... :-)

image466
Skorna är mycket snyggare i verkligheten, på foten  :-)

Våren är påväg

Det var ljust ute ännu klockan halv fem! Snart är våren här!

image462

Stepford wives

Idag kommer "Stepford wives" på kanal 9 (kl. 21.00). Jag har sett den en gång förut och kommer ihåg att jag tyckte den var jättebra, ska se den pånytt ikväll.

image461

Träning och vanlig vardag

Började dagen tidigt med ett pass på gymmet. Det  var skönt att träna på förmiddagen, oftast sover jag ännu den tiden jag var där idag :-) Blev bra träning denna gång, tränade mest armar och mage.

Idag blir det annars lite skoluppgifter, jobbansökningar och senare stavgång. M håller på fixa middag nu, blir köttbullar. Jag har tur som har en så fin sambo som med glädje lagar god mat till oss nästan varje dag. Snart åker han dock till Filippinerna i två veckor, då får jag allt kocka själv.

Söndag...

Söndag är alltid en tråkig dag. Idag har jag dessutom varit ensam eftersom M har airsoftat, ensamheten har gjort dagen ännu slöare. Jag har försökt göra dagen rolig genom att titta på Friends men efter några avsnitt är inte ens det så jätteroligt mera (fortfarande roligt dock..). Ska snart ut och stava och sen är söndagen småningom förbi...

Shoppat

De här plaggen köpte jag igår, alla från Gina Tricot. Den sista tröjan kostade endast 49 kronor, det var billigt och bra!

      

 

Bio ikväll

Orkade inte gå kolla på bio igår så det får bli idag. Arn ska vi kolla på. M är iväg och tvättar bilen nu, jag fixar undan här hemma (väldigt stereotyp arbetsfördelning, igen...) och sen blir det nog en sväng till ICA. Inget annat inplanerat idag och ut vågar man knappt gå efter alla varningar som utfärdats till följd av stormen.


 
Update: Ingen bio ikväll heller, alla biljetter var slutsålda :-(

Fin överraskning

Igår fick jag en fin Orkidée av M. Hoppas den överlever bara :-)

image450
(På bilden är blomman ännu ej omplanterad och bara nerlagd i en temporär kruka)

"Stormvarning"

Hoppas vi i Skövde klarar oss ifrån denna monsterstorm

Svunna tider

Efter gymmet åkte jag med M till en elektronikaffär i utkanten av Skövdes centrum. Affären såg lite dyster ut redan från utsidan men det blev värre då man öppnade dörren och gick in. Det var som att gå tillbaka 50 år i tiden. Försäljaren bar en grön "försäljarrock", varorna låg på spånskivor och i bakgrunden hördes ett ljud som endast kan uppfattas som morsekoder :-) Det såldes allt från asgamla tangentbord till små elkablar och bordsmikrofoner. Det enda som bevisade att vi befann oss i 2000-talet var faktumet att affären hade en kortläsarcentral (eller vad de kallas...). M fixade sitt ärende och snart var vi tillbaka i verkligenheten (och old faithful H&M).

Gym och shopping

Nu ska jag gymma, efter det blir det en sväng på stan. Såg en fin tröja/poncho i Gina som jag vill köpa för presentkortet jag fick till julklapp, hoppas den finns kvar ännu idag. Vill också köpa en ny duk till vårt soffbord och skulle mer än gärna göra om vårt badrum, d.v.s köpa nytt duschdraperi,  ny matta och lite andra smågrejer, men det får nog bli någon annan gång...

Ikväll blir det antagligen bio. Vi ska se på den omtalade storfilmen Arn.

Off I go!

Ny parfym

Köpte ny parfym på båten. ck IN2U, doftar härligt. För 39 euro fick jag både parfym och bodylotion, bra pris! Var först tänkt att parfymen skulle ges bort i julklapp men den fick bli min egen i stället.
image448 image449

Middag

Idag åt vi en av mina favoriträtter. Det är jättegott, enkelt att laga och det är självaste jag som kommit på receptet. Allt vad som behövs är laxfiléer, lök, citron och matlagningsgrädde (alt. creme fraiche). Lägg laxfiléerna (finns fina, frysta bitar från t.ex. Findus, Ica och Willys) i en form med lite olivolja och värm i ungnen på ca. 200 grader. Ta ut efter att cirka halva tiden har gått (jag brukar ha laxen inne ungefär 30 min vilket nog kanske är lite för mycket..) och krydda efter behag, strö även över hackad rå gullök, citron och matlagningsgrädde (2dl). Lägg fisken tillbaka i ugnen tills den är färdig. Jag serverar alltid denna rätt med mos och eventuellt sallad. Jättegott (enligt mej och M i alla fall)!

Träningsvärk

Igår var jag extra duktig och tränade två gånger. Direkt efter skolan åkte jag ut till gymet och körde ett ganska kort pass, senare på kvällen stavade jag i 45min. Att vara så aktiv och duktig var inte så smart, nu har jag träningsvärk i mina armar... Att dammsuga kan bli ett problem...

Färskpressad apelsinjuice

Fick en juicepress till julklapp och börjar nu ofta dagen med färskpressad apelsinjuice. Så otroligt gott! Apelsinerna är himmelskt goda och söta nu och juicen smakar därefter.

image447

Att känna sej som ett blåbär

Idag började kursen "digital bildbehandling". Hade en lång dag, från kl. 10-15, med lunchpaus. Tror kursen kommer vara ganska givande men också ganska jobbig. Skall lära oss massa grejs om bildbehandling och använda oss av Photoshop. Jag är total nybörjare vad gäller allt detta medan nästan alla andra som går kursen har läst antingen dataspelsutveckling (som min M) eller det datapedagogiska programmet här på högskolan. Så skoj, så skoj...

Jag kommer att känna mej som ett blåbär genom hela kursen!
image446

Tatuering

Tror jag har kommit på hur min nya tatuering ska se ut... Men jag har inte bestämt mej om jag ska ha en till eller inte. Tror jag ska det, men är inte riktigt 100, och det bör man ju nog vara när det gäller något så permanent som en tatuering.

Cykeldrömmar

Jag önskar att jag hade denna fina cykel. Den finns i många fina fäger, själv vill jag ha den här vita, möjligtvis den rosa. Min nuvarande cykel är inte i funktion längre, den är gammal och har gått i pension.
image445
(Bild lånad från www.sportex.se)



Vanlig tisdag

Inget speciellt händer idag. Har tvättid och skolan början idag, that's it. Har en kvällskurs från kl. 17-20, känns inte så inspirerande... Dessutom är vädret tråkigt också. Måste läsa Englas överpositiva blogg så kanske också jag kommer på bättre tankar :-)

Stavgång

Kom för en liten stund sen hem efter en en rask stavpromenad. 45 min var jag ute och stavade och då jag kom hem igen kändes det i kroppen att jag gjort något, varm och svettig var jag :-) Stavgång är något jag ska fortsätta med!

Säg aldrig aldrig

Idag har jag köpt gångstavar. Japp; jag skall börja gå med stavar! Jag har varit fullständigt emot och irriterad på denna motionsform i långa tider men har nu tagit mitt förnuft tillfånga och insett att eftersom så många människor lovprisar detta måste det vara bra. Ikväll blir min första tur. Skulle egentligen köpa vackra röda stavar med blommor på men dom hade slut på rätt längd av dessa, det fick blir ett par vanliga svarta, men lika bra går väl det.

image442image443image444

Vårväder

Vackert väder ute idag, ser ut som om det är vår.

Sol och varmare breddgrader 2

Det blev en ombokning.
Fortfarande Turkiet men ett mycket bättre hotell med bland annat all inclusive.

image441
Hotel Pegasos Resort
(Bild lånad från www.nazar.fi)

Tusen sjöar och en ankdamm

Hemma i Finland kollade jag på det nya finlandssvenska programmet "Tusen sjöar och en ankdamm". Det är en tvåspråkig talkshow som tar upp intressanta frågor som berör det tvåspråkiga samhället. Jag tyckte programmet var bra och ska kolla på det via nätet nu då jag är tillbaka i Sverige.

Om någon är intresserad kan man kolla på prgrammet här

Mäker att jag varit länge hemma i Finland nu då jag sitter här framför datorn och lyssnar på Radio x3m, annars brukar jag lyssna på P3 :-)

Gröna fingrar?

När jag kom hem idag och kollade igenom alla blommorna i lägenheten märkte jag att nästan alla levde. Efter ungefär 20 dagar utan vatten eller annan omvårdnad hade dessutom en garderobis börjat blomma! Kollade på nätet och detta verkar vara ganska ovanligt. Min orkideée knoppas som aldrig förr och min benjaminfikus har fullt med nya, ljusgröna fina små blad.

Nu kan man ju undra om det har att göra med att jag varit bortrest och inte råddat på dem så mycket eller om jag faktiskt har fått gröna fingrar, hoppas på det senare alternativet. Jag tycker nämligen att det hela tiden blir intressantare med blommor och att odla blommor själv, och då är det ju nog en fördel om blommorna man köper och planterar överlever...

  image436   image437
Inga fina blommor precis, men jag är stolt i alla fall :-)

Förändringar!

Nu äntligen fick jag min blogglayout färdig. Gillar färgerna jättemycket och håller nog fast vid denna ett tag.

Har hunnit fixa lite i lägenheten, har bland annat städat bort alla små tomtar och annat julkrafs. Köpte fina tulpaner när vi handlade idag och har plockat fram alla fina och ljusa vårfärgade prylar. Nu blir det kaffe och sen ska det moppas golv. Senare blir det film, vilken vet jag inte ännu. På TV 4 kommer det en film som heter "Domestic disturbance" (21.00), men det kommer också "Cold Case" och "Criminal Minds" på kanal 5 (med start 21.45).

Imorron har jag lite ärenden att uträtta. Ska bland annat köpa en grej jag aldrig trodde att skulle komma in genom min dörr...

Skövde

Då var vi hemma i Skövde. Resan gick bra, Selma var förvånansvärt duktig på båten och bilfärden gick som på räls, även om den tog ganska jämt 4h.

Nu ska det packas upp här, och städas. Sen ska jag fixa min blogglayout som fortfarande är under construction....

Hemresa

Nu är det inte många timmar tills vi ska åka hem mot Sverige och Skövde. Klockan 20.00 ska vi vara i Åbo och båten går vid 21. Hemma är vi imorron vid lunch, skolan början den 16.1 så vi hinner vara lite "lediga" innan allt drar igång igen.

Bloggar nästa gång från Skövde!

Fredagkväll

Har tillbringat hela dagen på vift med besök hos olika personer. Har varit en rolig dag, men nu efter jättegod räksoppa, batong, vitt vin och bastu är jag dödstrött. Skall ändå kolla på lite TV ännu, sen blir det definitivt natt här. Imorron är det sista dagen här hemma, jätteledsamt men skönt på samma gång, konstigt. Snart ska vi dock hit igen, min pappa fyller nämligen 50 år och det ska firas.


Piece of me

Gillar inte Britney, tycker hon är sad, men har upptäckt att låten "Piece of me" faktiskt är bra.

Enchanted

Igår var vi då alltså på bio till Åbo. Vi kollade på Enchanted som jag skrev att vi skulle göra. Måste säga att jag sett bättre filmer. Den var väl OK men kändes inte riktigt som "min" typ av film. Eftersom Finnkino hade specialerbjudanden hela gårdagen kostade biljetten endast 5 euro, det var ungefär vad jag tyckte biljetten för den filmen var värd. Roligt var det i alla fall att hela familjen (den delen som är här i Dalsbruk nu) gjorde något tillsammans.

Hann även med lite shopping. Köpte en fin svart vanlig blus och Hello Kitty-strumpor på HM.



Biobesök

Imorgon åker alla här hemma till Åbo för att kolla på bio. Mamma, lillesyster, lillebror och jag ska se "Enchanted" och M och pappa ska se någon annan film (kommer inte ihåg vilken det var). Jag och M åker in till Åbo lite före dom andra för att kolla på lite grejer till bilen, kanske en sväng på stan också.
image434

På fredag är det min sista dag på jobbet och på lördag åker vi hem.
Kära nån; tiden bara rusar iväg!

Handlat i Huvudstaden Helsingfors

Bättre sent än aldrig...
image432 image433
Basplagg från Gina.

Sol och varmare breddgrader

Nu är resan bokad!
Ganska länge tills det är dags för avresa, men att längta efter något har ju också sin charm.

image431
Icmeler, Turkiet
(Bild lånad från www.finnmatkat.fi)

Gonatt!

Inga inlägg idag. Kanske kan bero på att jag inte har så där väldigt mycket intressant att skriva...

Nu ska jag sova eftersom jag ska upp förbannat tidigt också imorron. Det finns inget värre än att en mörk och kall januarimorgon stiga upp redan vid klockan fem. Nu har det åtminstone snöat hela dagen så det är väldigt mycket ljusare och på så sätt trevligare men det är fortfarande långt ifrån en höjdare.

Bestämde oss för att stanna ännu lite längre i Finland. Vi kommer att åka hem mot Skövde på lördagen istället för på torsdagen som det från början var tänkt. Detta främst för att familjen (den kvarvarande delen av den i alla fall) skall åka på en "utflykt" till Åbo, vi skall kolla på bio. Jag och M ska åka in lite tidigare och gå en sväng på stan innan dom andra kommer.

Nu är det verkligen dags för sängen här!

Ps. Bild på kläderna jag köpte i Hesa kommer imorgon, jag kommer dock inte att lägga upp kakreceptet (det var inget att ha).

Ps 2. Den nya layouten är på G

Sturm Und Drang

Jätteduktiga, unga Vasapojkar!


Omväxling förnöjer

Nu ska decemberlayouten bort. Får se om det blir den gamla layouten eller om jag gör någon helt ny...
Måste fundera lite.

Kära nån!

Höll på att blåsa bort när jag var ute med Selma på länk just. Det blåser och snöar för fullt, dessutom är det svinkallt. Kanske vintern är här nu, trots att hård vind nog inte riktigt hör vintern till...
image430
M och Selma i snövädret

Gårdagen

Igår hade vi en jättefin dag. Vi besökte J's och V-P's lilla lägenhet. Den var hemtrevlig och fint inredd men jag kan inte fatta hur två personer kan bo på så liten yta. Men; Finns det hjärterum så finns det stjärterum :-). Jag köpte en hel del nya kläder, mest basplagg från Gina. Vilken underbart stor Gina Tricot det har öppnat i Hesa. Det är roligt att Gina ska öppna i Åbo också eftersom Åbo ändå är närmare Dalsbruk än vad Hesa är. Också IKEA ska öppna i Åbo, häärligt!

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag ut en sväng. Ser inte ut som vädret är allt för mysigt men det snöar i alla fall och det är skoj.

Bilder på de köpta plaggen kommer senare, kanske om jag orkar fota.... :-)

Besök i storstaden

Imorgon bär det, trots att jag inte mår riktigt 100, av mot Helsingfors. M blir hemma eftersom han har ett stort airsoftspel han vill delta i, men lillesyster och mamma kommer med. Ska bli roligt att se hur J och hennes pojkvän bor och att shoppa i Hesa, det var evigheter sen jag gjorde det.

Har badat bastu och nu sitter jag och surfar runt på en massa researrangörers hemsidor, håller på planera lite resor, får se vad som förblir endast planer och vad som blir verklighet, det är i alla fall roligt att surfa runt och drömma sej bort...

image429
Montenegro våren 2006

Brrr

Kallt som fasen ute idag, men så soligt och klart. Tyvärr mår jag inte så bra (stannade hemma från jobbet också) och kan inte gå ut så mycket, en liten sväng var jag dock ut med doggen just. Fick många fina bilder på glada Selma som fullkomligt älskar att springa lös och bära på (alldeles för) stora pinnar.

Under helgen blir det ett besök hos syster J i hufvudstaden Helsningfors, jag räknar nämligen med att min lilla tid som sjukling är över redan imorgon....

Lite bilder från min lilla stund ute i friska luften.
image422 image423

image424 image425


Allmänt

Idag ska jag baka en kaka. Hittade ett bra recept i en gammal Allerstidning på jobbet idag, ska testa om det är gott. Recept kommer senare!

Inget nytt att rapportera, händer så lite här hemma-hemma. Sover, jobbar och äter, that's it (ungefär...). Planerar dock det nya året för fullt, jag tror verkligen -08 blir ett bra år.

Ikväll är det en dokumentär om Victoria Beckham på TV3, den ska jag kolla på, är konstigt fascinerad av denna plastiga kvinna som aldrig ler.

2008

Då var det nytt år! Festen igår vare jättelyckad och vi hade alla roligt. Det bjöds på god mat och dryck och trevligt sällskap, en bra nyårsfest helt enkelt. Sov länge idag och var sedan ut på en ganska lång promenad. Nu sitter jag och bloggar i soffan medan jag kollar på Top Model 2 på TV 3, gillar denna säsong bäst. Imorgon blir det jobb igen och det betyder tidig väckning och golvmoppning när alla andra ligger hemma i sina varma sköna sängar och sover sött. Jag är inte bitter :-)
En bild på mej och M från igår vid tolvslaget
image421

RSS 2.0