Bartömning

Snart ska vi iväg på bartömning till Kåren. Ska bli najs att festa en sista gång med Skövdegänget.

Lyssnar på: Nationalteatern - Livet är en fest

Trevlig kväll!

Lovely

Hemkommen efter ännu en dag på "stranden". Jag har varit effektivt och läst uppsatsen jag skall opponera på i onsdag samtidigt som jag njutit av solen. Nu sitter jag här och dricker ett glas cola och lyssnar på Johnny Cash, ska snart hoppa i duschen, sen är det matdags. Måste också hinna packa lite idag, har en hel del kvar.


Högsommar?

Här i Skövde har vi närmare 30 grader och solen lyser från en molnfri himmel. Man blir ju så lycklig! Vi tog bilen till Simsjön imorse och har nu legat där och solat hela dagen. Nu är vi hemma för att fixa lite mat och sedan ska vi bege oss ut till torget för att köpa mjukglass.

Har på känn att packandet blir lite försummat också idag... (Igår hann jag dock gå igenom och packa våra skor, vilket inte är ett så litet jobb med tanke på att jag har en hel del skodon...)

Lyssnar på: Johnny Cash

Packning forts.

Okej, idag har ingenting blivit packat. Måste börja nu, måste. Ska nog bege mej in i klädskåpet för att packa ner lite sängkläder och sånt.

Lyssnar på: Kellie Pickler (blev plötsligt så sugen på att lyssna på country, töntvarningen till trots)

Dagens

Snart blir det våfflor med grädde och färska jordgubbar. Mmm-m!



Du behöver:
  • 6 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 2-3 msk smör
  • 0,5 tsk salt
Gör så här:

Häll hälften av mjölken i en skål. Vispa i mjölet och saltet till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och därefter äggen. Grädda. Alternativt kan du smälta smöret och hälla i det i smeten. Då behövs inget smör till gräddningen förutom till första laggen.




Packning

Idag ska det packas. Det är grymt tråkigt, och så ledsamt att packa ner Skövdelivet, men det måste göras så det är bara att suga i.

Rolig reklam

Denna är underbar :-)


Punktform

Idag har jag:
  • Suttit i solen och läst en dålig bok (Den döende Dandyn) av Mari Ljungstedt
  • Städat
  • Visat lägenheten (snyft, någon annan ska bo i vår lägenhet...)
Nu ska jag:
  • Gå till stan.
Hej hej!

Världens smartaste

Världens smartaste M hade sin opponering idag och i samband med den veta att han fick högsta betyg på sin c-uppsats.

Grattis till den :-)

Sommarvärme

Det är så varmt ute i solen just nu, underbart. Har suttit på innergården och läst Nu! medan solen har gjort underverk med min rätt så vinterbleka hy. I Nu! fanns det massa bilder på Amy Winehouse, fy as så hon ser ut! Att ingen hjälper denna nergångna varelse... Nåja.

Bild lånad från www.expressen.se

Tisdag

Idag ska jag sitta ute i solen och läsa skvallertidningar. Senare ikväll är vi bjudna på middag till våra kompisar. Som ni märker blir det en ganska lugn dag, och det är precis som jag vill ha det :-)

Sänglös

Igår sålde jag och M vår säng inför flytten till Finland. Sovrummet ser rätt tomt ut nu... I onsdag ska dessutom någon komma hit och kolla på lägenheten. Vår lägenhet, min lägenhet :/

Free as a bird!!

Äntligen! Uppsatsen är inlämnad! Jag kan börja leva igen!

Satt uppe till klockan halv fyra igår natt och jobbade med den, och känner mej nu så lättad då den är inlämnad. Vilken skön känsla! Jag firade inlämningen med Citron-Lakrits glass och några avsnitt av Friends, sen somnade jag :-)

Lyssnar på: Rodolfo Chickilicuatre - Baila el Chiki Chiki (fastnar på hjärnan, big time)
                      Sébastien Tellier - Divine

Nu ska vi snart åka till Skopunkten. Sen ska jag inte göra någoting mera idag. Ingenting!

ESC

Nu sitter vi bänkade frramför TV:n och kollar på ESC. Vi dricker goda rabarberdrinkar ur mina fina nya cocktailglas, love them. Drinkarna består av De Kuyper Rabarber och flädercider, gottis.

På tal om eurovision. Mina favoriter hittillls är Finland, Sverige, Albanien, Armenien, Israel och Serbien. Dessutom var ju Spanien bara för underbar, inget vinnarmaterial men ack så underhållande :-)

Ps. Uppsatsen är på god väg. Jag har endast lite finslipning kvar, känns underbart.

Mina nya glas

Dessa rosa cocktailglas fick jag i födelsedagspresang från syster E och M.J. Tackis :-)


Bild lånad från www.indiska.se

Gårdagen

Fick en fin födelsedagsöverraskning igår.

Precis innan jag och M skulle gå till restaurangen för att käka ringde det på dörren. Jag trodde att det var våra grannar men då jag öppna stod min storesyster där. Hon hade åkt från Sthlm för att överraska mej på min födis. Jag blev så glad. Hon sjöng Ja må hon leva och jag fick de underbara cocktailglasen jag önskat mej från Indiska. Efter uppvaktandet gick vi till restaurangen där vi åt en god middag och drack god Nik's päroncider. Från restaurangen gick vi senare vidare till Harry's där vi drack några drinkar och lyssnade på en jättebra trubadur.

Jag och min specialgjorda drink :-)

Nu ska vi ut på stan. Ha en fin lördag!

Ps. Bild på de fina glasen kommer ikväll.


Dåliga och bra nagelnack (hihi)

Nagellacket jag köpte här i veckan var från Mavala, och det suger. Jag har fått lacka om mina naglar 100 gånger. Jag ska nog hålla mej till Viva La Diva hädanefter, de lacken håller för evigt. Att lacket sen ibland inte ens går bort med nagellacksborttagningsmedel (det bästa Hang-Man ordet, ever) är en bisak :-)

Happy Birthday . . . to me

Idag är det min dag. Snart blir det födelsedagsmiddag ute på en av stans restauranger, nice. Tack för alla grattisar! :-)

Bjuder på en liten ego-födelsedagsbild



Torsdag

Idag ska jag jobba med uppsatsen, jag ska nämligen lämna in en slutgiltig version till min handledare imorron vid lunch. Hoppas jag hinner... För övrigt har jag ett möte som jag ska gå på idag, och så ska jag vara förväntasfull inför morgondagen :-)

Inte att förglömma, Perrelli tävlar i semin idag (SVT1 kl. 21.00)

Handledning

Hade lååång handledning idag. 3 timmar satt jag inne hos min handledare och diskuterade igenom varendaste lite mening i min uppsats. Fick bra feedback också idag, men visst måste vissa förändringar göras innan jag drar igång med finslipandet. Ska bli så skönt då denna pina är över!

Påvägen hem från handlening stannade jag i underbara Åhlens och köpte lite fotvårdsprodukter till mina stackars fossingar. Dom har nämligen varit lite ... hängiga sedan Pragresan. Det blev en fotkräm, toenail conditioner (en produkt från Scholl som gör underverk) och ett nagellack. Nu ska jag snart äta och sen ska jag börja jobba med uppsatsen igen.


Sömnlös i Skövde

Sov inte bra inatt heller. Somnade nog lite innan det ljusnade men vaknade redan före kl. sex och kunde inte somna om. Fattar inte vad sjutton problemet är. Nåja, jag är antagligen bara nervös. Det är mycket på G nu; c-uppsats, flytt, födelsedag (fyller 22 i fredag), massa papper som ska fyllas i och lämnas in, och en hel hög med andra viktiga grejer. Oj voi.
Men sen är det sommar med allt vad det innebär!

Nu har jag handledning. Hejhej!

ESC

Hade missat att det är ikväll den första av de två ESC-semifinalerna går av stapeln.  Nåja, vanligvis kollar jag ändå alltid bara på finalen. I år måste jag dock kolla semifinal nr. 2 (visas 22/5), då tävlar  nämligen Perrelli.

För er som inte tänker sitta bänkade framför kanal 5 hela kvällen kan jag berätta att ESC-spektaklet visas på SVT1 kl. 21.00.

Tröttis

Jag är trött. Senaste dagarna har jag inte kunnat sova alls. Har legat vaken tills det börjat ljusna ute (ca. 03.45 om någon är intresserad...), och när jag väl har somnat har jag drömt hemska och surrealistiska drömmar om en och samma hemska människa. Hoppas på bättre sömn inatt.

En sväng på stan

Eftersom jag tidsmässigt ligger relativt bra till med min uppsats ska jag nu bege mej ut på stan en sväng. Jag letar febrilt efter en vanlig brun kofta men kan inte hitta en någonstans. Hur svårt ska det va liksom? Nåja, efter svängen på stan ska jag fortsätta med uppsatsen. Inget annat intressant inplanerat här inte.

Ikväll blir det återigen en kväll fylld med bra TV-program. Gossip Girl, Desperate Housewives och Christine. Skulle gärna också se dokumentären Försvunna Madeleine McCann som går på 4an, men den krockar med DH...

Ha en bra dag!

Ps. Hatar att blogga från nya plattformen. När jag har skrivit ett inlägg och ska publicera det kommer det bara upp en ruta där det står typ Internal error. Sedan finns typ häften av mitt inlägg sparat som ett utkast, medan andra häften är spårlöst försvunnen. Skit!

Att packa

Påbörjade packandet lite smått idag. Jag kan härmed meddela att det inte var en bra start. Jag tappade nämligen en del av bokhyllan på mitt "smal"ben, och förbannat vad ont det tog. Nu har jag inte bara ett stort jäkla blåmärke på mitt ben, utan två. Nice.

Klänning

Denna blir perfekt när jag går mellan hotellrummet och poolen i Turkiet. För 50 kr är den ett riktigt kap.


Bild lånad från www.hm.se







Måndag

Idag är det måndag igen. Kan inte fatta hur fort tiden går. Snart är vi hemma i lilla Dalsbruk igen. Måste säga att det ska bli skönt att få jobba och bo nära havet igen.

Men innan vi kan åka måste uppsatsen bli klar . . .

Ps. Har någon annan problem med att få inläggen publicerade nu med den nya plattformen?

Stavpromenad och lite funderingar

Har inte hunnit stava så mycket den senaste tiden eftersom jag sitter inne och skriver min uppsats. Idag tog jag mej dock tid och gick en runda, så otroligt skönt att få upp värmen och känna lite svett i pannan :-). I min egen lilla uppsatsvärld har jag dock missat att sommaren har lämnat oss, det var bannemej riktigt kyligt där ute. Kylan har turligt nog inte skrämt den grönskande naturen, jag såg t.o.m blommande lupiner i dikesrenen.

På tal om sommaren.

 Resan till Turkiet närmar sej. Har funderat en del på denna resa och kommit fram till att den kommer att vara rätt så annorlunda jämfört med mina andra resor.  För det första är inte min älskling med, han är då upptagen med att ligga i någon skogsdunge och leka krig (militärtjänstgöring med andra ord). Och för det andra är denna resan mycket lyxigare än vad jag är van vid. Hotellet är femstjärnigt och innehåller bl.a all inclusive och spa. Ska bli lovely att testa på en annorlunda semester detta år; en semester där tyngdpunkten ligger på själva hotellet och att bara slappa och slöa. När jag och M reser är det nämligen inte alls där som tyngdpunkten ligger. Vi väljer ofta ett rätt så förmånligt hotell och satsar våra små slantar på utflykter och dylikt. I år känns det dock helt rätt med en lyxig "ligga vid poolen en hel vecka-semester".

I allt uppsatsskrivandeär det så skönt att låta tankarna fly till värmen och solen.

Soul

Lyssnar nu på underbara Duffy. Albumet Rockferry är jättebra.


Duffy - Mercy

Spänning på hög nivå

Talar förstås om matchen mellan Finland och Sverige. Just nu leder Finland 2-0, jei! De svenska kommentatorerna är underhållande också ikväll. Just nu är dom bittra över att finnarna leder.

Får se hur det hela slutar.

Underbart! Finland knep bronsmedaljen. Och slutresultatet sen, 4-0. Nice.

Kvällens bästa kommentar fällde en av de svenska kommentatorerna: "Det känns lite bittert"

Årstidsträd

På vår innergård står ett jättestort fint träd, mitt årstidsträd. Nu är det så grönt och fint så jag bara måste lägga upp en bild.




Nu blir det ishockey. Heja Finland.

Beslut

Nu, efter många om och men, har jag äntligen bestämt mej för att också flytta hem till Finland. Inte för alltid, vi (jag och M) har för avsikt att bo och jobba i Sverige, men vi flyttar båda hem under ett år nu. M ska göra lumpen och jag ska . . . Ja, vad jag ska göra är inte riktigt klart än. Ska söka jobb, men får jag inget kanske jag studerar, eller gör något annat. Som sagt, det är inte riktigt klart än.

Det kommer att bli ledsamt att lämna Sverige, och Skövde. Jag trivs bra här. Jag passar inte riktigt in i Finland, här känner jag mej mera hemma. Jag kommer att sakna mina kompisar och vår underbara lägenhet. Jag ser denna lägenhet som mitt första egna hem, lägenheten vi hade i Ryd, innan vi flyttade till centrum av Skövde, var nämligen så ohemtrevlig att jag helt enkelt ignorerar dess existens.

Snyft.

Produkttips

Om man vill se lite fräscht solbrun ut i ansiktet utan att behöva använda tjocka foundations och grejer funkar denna produkt jättebra. Jag använder min tillsammans med lite bronzing powder och det hela ser riktigt naturligt ut.

Lumene Sun Radiance

Sovmorgon

Blev sovmorgon idag eftersom vi igår satt uppe och kollade på matchen mellan Sverige och Kanada. Som alla säkert vet förlorade ju Sverige. Matchen var intressant, men också denna gång var det kommentatorerna som var mest underhållande. Varför kunde dom inte bara säga; "Jahapp, denna gång var Kanada mycket bättre än oss". ? Dom gav en massa förklaringar till varför Sverige förlorade, tex. målvakten hade vätskebrist och var trött. Och isen, den var jobbig att spela på. Hihi.

Nu ska i alla fall Finland spela mot Sverige. Jag hejar på Finland, men tror dessvärre att nerverna kommer att göra sej påminda hos lejonen och att svenskarna tar hem bronset. Men vi får se.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag jobba med uppsatsen igen. Har egentligen lust att gå till stan, men det blir nog inget av det. Jäkla uppsats.

Hockey

Ute regnar det, vi sitter inne och kollar på den spännande matchen mellan Finland och Ryssland. Jag tror tyvärr att min farhåga om en finländsk förlust inte är så långt ifrån sanningen. Det ser inte så ljust ut för de finska lejonen.

Matchens största irritationsmomentet är dock de svenska, alldeles för lama, kommentatorerna. Dom kan inte bygga upp spänningen och dom kan, framför allt,  inte uttala de finska spelarnas namn.

Nyklippt

Här är jag nu i min nya frisyr. Känner mej riktigt nöjd.


Bilderna visar inte så bra hur det ser ut. Det är kortare i nacken, klippt i en rund form (svårt att förklara), och längre framtill. Dessutom är jag blond igen, lovely.
  

Hockey

Ikväll ska jag, för första gången i år, kolla på ishockey. Finland möter Ryssland. Hoppas lejonen vinner.

Vilken friss?

Jag sitter här och surfar runt i hopp om att hitta min drömfrisyr. Det känns som om jag har haft olika varianter av samma frisyr så länge nu att jag gärna skulle förnya mej lite. Nå väl, vi får se vad det blir.

Klippning

Imorron har jag tid hos frissan. Blir både klippning och lite slingor, ska bli skönt att få en frisyr igen.

Flyttad blogg

Nu har också min blogg blivit flyttad till den nya plattformen. Intresseklubben kan anteckna.

Testar det nya systemet genom att lägga upp detta fina foto från Prag.

Handledning

Nu är jag hemma efter ett långt handledningsmöte. Ingen totalsågning blev det, och det känns bra. Hade verkligen inte kunnat hantera en sågning så här nära inlämningsdatumet. Jag fick beröm för mitt skrivsätt, men också tips och nya infallsvinklar. Känns skönt att ha det över, måste erkänna att jag nästan var lite nervös eftersom jag själv inte är riktigt nöjd med min text. Nåja, det blir nog bra.

Nu ska jag dricka kaffe och äta en macka, sen blir det uppsats igen. Jag hade gärna gått till gymmet idag men våra medlemsskap har gått ut så det blir nog inget av det.

Onsdagskväll

Idag lyxade vi till det med hämtmat. Jag beställde min favorit, biff med bambuskott. Väldigt gott var det. Har precis kollat på Grey's och nu ska jag läsa igenom min uppsats en gång innan jag går och lägger mej. Jag har handledning rätt så tidigt.

Här kommer lite bilder från dagen.

image729     image730

image731   image732

I Skövde intet nytt

Händer inget här idag heller. Uppsats, uppsats, uppsats. Imorron har jag handledning och jag har en hel del som ska skrivas klart innan jag kan gå dit.

Solen skiner idag, men det är rätt så kyligt. Ska nog gå ut en sväng efter att jag har pressat med uppsatsen, det är så underbart vårligt där ute. Det doftar ljuvligt och allt är så grönt, man måste passa på och njuta medan det varar.



TV

Äntligen är min tv-tisdag här! Just nu kollar jag på den spännande fortsättningen av Desperate Housewives. Sen är det Christine som gäller. Efter denna jobbiga dag av uppsatsskrivande känner jag på mej att jag kommer att uppskatta underhållningen.

Ecco!

Jag älskar mina nya Ecco-skor! Jag tänker aldrig köpa skor från något annat märke igen. Jag får inga skavsår, och dom är så mjuka att det känns som om jag går på moln. Lovely.

Feel free att kalla mej tant.


Förbannat

Jag är så j*kla trött på att jobba med uppsatsen. Jag har kört fast och har ingen inspiration mera. Jag har massor jag vill, och måste, säga men meningarna vägrar bli formulerade. Desutom har jag inte mycket tid mera heller. Argh!

Längtar efter att få sommar"jobba".

Blush

image728Idag köpte jag Blush Délicieux i färgen Pink Marshmallow från L'oreal. Ett härligt mjukrosa puder.




Monikas Mat

Kollade på matlagningsprogrammet "Monikas Mat" för en liten stund sedan. Matlagningsprogram brukar vara så mysiga tycker jag men detta var grymt irriterande och tillgjort. Tv4 hade mycket hellre fått visa "Nigella" också idag.

Prag

Här är en av mina favvobider från Prag.

image727

Nu ska jag skicka iväg en hel massa bilder för framkallning.

Måndag

Kan inte påstå att inläggen haglar tätt här på bloggen... När jag inte sitter inne framför datorn och jobbar med c-uppsatsen är jag ute och njuter av våren.

Samma visa också idag. Nu ska jdet skrivas uppsats och sen ska jag bege mej ut en sväng.

Grillning

image726Denna perfekta dag avslutades med grillning på vår innergård. Smakade sommar :-) Före grillningen var jag duktig och städade. Jag dammsugade, moppade golven, torkade damm och städade badrummet. Efter städandet jobbade jag med uppsatsen. Jag har med andra ord varit riktigt duktig idag.

Nu håller vi på stryker våra nytvättade gardiner. Jag hatar att stryka. Det är lika hemskt som att diska och ta hand om tvätten.



En dag på stranden

Idag har jag och M, och en stor del av Skövdes övriga invånare, tillbringat hela dagen vid simsjön. Underbart solväder har det varit och vi har legat på en filt och solat och haft picnic. Vi hade med oss batong, ost och vindruvor, jättegott var det. Nu är vi hemma igen och jag skall ta itu med lite städning som jag skjutit på eftersom solen har lyst på oss hela veckan. Det går dock inte längre att ignorera dammet och jag får nippor om det inte blir gjort... Efter städandet är det c-uppsats som gäller igen. Orka...

Fredag!

Idag ska M lämna in sin C-uppsats (jag har ännu två veckor kvar). Han har varit så extremt duktig de senaste dagarna och det märks verkligen i uppsatsen. M är en av de smartaste människorna jag känner (han har skrivit en teoretisk uppsats om moraliska val i datorspel) och jag tror han kommer få ett riktigt bra vitsord för denna uppsats! Dagen till ära ska vi "fira" lite, hur vet jag dock inte ännu. Här lyser i alla fall solen för fullt och det har utlovats runt 25 grader, så vi sitter nog inte inne.

Nu ska jag snart bege mej ut i solen igen, härligt!

Att bestämma sej

Kära nån vad jobbigt det är att ta viktiga beslut. I ena stunden verkar ett alternativ vara det enda rätta, för att sedan i nästa stund verka helt ogenomförbart. Åååh. Ibland önskar jag att man kunde förpassa allt viktigt besluttagande åt en Magic Eight Ball.

Spinning Jewelry

Idag när jag satt ute i solen och läste NU! fick jag syn på en reklam för underbara smycken från Spinning Jewelry. Vilken fin idé. Jag ska nog köpa en ring.



Sommarfiilis

image723
Mammas fina Golden Retriver Alma

Mera skor

Dessa skor var också riktigt snygga. Men modellen passar nog inte min stackars fot.
image722
Bild lånad från www.ellos.se

Minishopping

Hittade några skor som jag ville ha på Skopunkten. Nu i helgen ska jag och M åka dit igen, då kanske några får följa med hem. Idag köpte jag dock ett fint underklädesset på Lindex och ett fint läderbälte från samma ställe.

Nu ska jag koka potatis och så ska vi käka gårdagens Lindströmsbiffar till det. M lagar världens godaste Lindströmsbiffar, bara så ni vet :-)

Sol!

Har legat ute i gräset på en filt och njutit av solen hela förmiddagen. Nu ska jag cykla ut till Maxi och Skopunkten.
image721
Lågstadieteckning a la Alexandra



Christine

Detta underbara program är bara för roligt! Viker mej dubbel av skratt :-)
image720

Snyggingar

Dessa fina skor vill jag ha. Men jag gillar inte att beställa skor . . .
image719
Bild lånad från www.ellos.se


Desperate

Kvällens avsnitt är verkligen underhållande!

Urk.

Har inte sovit något inatt och var irriterad och bitter redan då natten äntligen var slut och jag steg upp. Inte ens solen är framme för att pigga upp mej idag. Hoppas humöret vänder snart...

Nåja. I eftermiddag ska vi till gymmet. Då kan jag i alla fall ta ut min irritation och ilska där :-)

Hoppas ni har en bättre dag!

Mysiga Måndag

Har haft en väldigt trevlig dag hittills. Jag och M började dagen med att ligga och läsa i solen, underbart. Mysstunden varade tyvärr inte så länge som vi hade velat då ett stort moln bestämde sej för att gömma undan solen redan efter en timme. Nåja. Vi fortsatte dagen med en sväng på stan. Jag lämnade in min ring för slipning och M's nya armband för förkortning. Sedan tog vi en fika på en uteservering. Passade också på att göra en ny runda i skobutiken där mina Hilfiger finns. Jag testade dem och bestämde mej för att, hör och häpna, inte köpa dem. Av någon orsak var dom helt enkelt inte så fina idag som förra gången jag såg dem. Det samma gällde Gina-tunikan. Den var jätteful då jag väl hade den på mej idag. Synd.

Nu är jag hemma igen och ska jobba med min uppsats, mindre trevligt.

Pinsam

Han som är med i "Sanningens ögonblick" på Kanal 5 just nu (och förra torsdagen) är så grymt pisam. Jag skulle dö om jag var hans flickvän. Att han inte skäms.

Önskar du att din flickvän hade silikonbröst?
- Ja
Tycker du att någon av dina kompisars flickvän är snyggare än din flickvän?
- Ja
- Tycker du att blondiner är snyggare än brunetter?
- Ja (Ps. Hans flickvän är brunett)
Har du varit otrogen mot din flickvän?
- Ja

Nåja. Han karpade ju upp sej lite i alla fall, all svar var inte helt hemska. Men synd om hans stackars tjej som var tvungen att sitta med i studion.

Dagen

Har haft en seg morgon. Ska snart, bara M har skrivit lite uppsats, bege oss till gymmet. Våra medlemsskap går snart ut så vi tränar ganska hårt nu. Underbart när man ser resultat!

Kvällen ska ägnas åt uppsatsskrivning, i vanlig ordning...

Lovely

Ute blommar både Gullviva och Förgätmigej. Och det doftar så gott efter regnet. Det doftar sommar.

Lördag

Dagen börjades med ett gympass. Blev inte så effektivt idag men bättre än ingenting i alla fall. Efter träning gick jag en sväng på stan. Gick b.la. till guldsmeden för att be dom slipa min förlovningsring men dom bad mej komma tillbaka på måndag. Ringen får med andra ord vara repig en dag till. Jag hittade dessutom en underbar tunika på Gina och ett par ursnygga Hilfiger-skor. Ska fundera om det är något jag verkligen behöver innan jag slår till. Skorna är dock onekligen underbara och kommer antagligen att köpas förr eller senare i alla fall...Nu har vi käkat och ska ut och gå me Selma. Efter det ska jag jobba vidare med min c-uppsats. Har varken inspiration eller lust att skriva något men jag måste. Måste. Måste.
image718
Igår  såg vi filmen "Ps. I love you". Den var inte jättebra men ändå helt OK. M tyckte den var jättedålig, så den kanske nog kan klassas som en typisk "chick-flick".





image716Har också hunnit se filmen "The assassination of Jesse James". Denna film var ganska rörig men ändå bra. Det första jag gjorde när filmen var slut var att googla "Jesse James". Så underligt att han, trots att han egentligen var en simpel tjuv och mördare, hyllades (och hyllas) av den amerikanska befolkningen. image717

Dessutom har jag också börjat kolla på andra säsongen av serien "Big Love". Serien är inte alls i klass med SatC och Friends men den går att kolla på.


Ikväll blir det antagligen också någon film, vilket vet jag ännu inte.

Jeansjacka

Nu har jag köpt mej en fin ny jeansjacka. Från Lindex, av alla ställen . . .

image713
Bild lånad från www.lindex.se

Första Maj

Idag är det första maj, och M's och min 4-års dag. Tänk er, vi har varit tillsammans 4 år :-) Jag fick ett jättefint halsband av min älskling, ett guldsmycke med en fin brun sten i. Han fick ett armband i oxiderat silver av mej. Vad dagen bjuder på vet vi inte riktigt ännu, men nu ska vi i alla fall gå ut med Selma en sväng.

Gårdagen var rolig. Vi började med en liten förfest här hemma hos, sedan gick vi till Kåren. Träffade många nya roliga och trevliga människor, en lyckad kväll var det!


RSS 2.0