31.12

Sista dagen på året! Hoppas ni alla får en rolig nyårsafton! M och jag skall iväg på en fest där var vi kommer att fira det nya året tillsammans med alla gamla gymnasiekompisar, hoppas det blir en rolig kväll!

2007 hara varit ett bra år, men jag hoppas 2008 blir ännu bättre. Jag har många planer (de flesta involverar resor) och mycket kommer att hända under året. Vi kommer att flytta tillbaka till Finland, vi blir båda klara med våra studier (förhoppningsvis...), M skall genomföra sin militärtjänstgöring, jag ska börja söka jobb o.s.v, o.s.v. Oj, oj, oj!

Gott nytt år önskar jag Er!

image419

Söndag

Idag ska vi iväg på ett besök hos en "släkting" och det är i stort sätt det enda jag kommer att göra. Vädret är för deprimerande för att jag skall ha energi att göra nått annat. Det är fruktansvärt där ute; blåst, regn, grått å mulet. Fy!!!

Imorgon är det jobb som gäller igen. Väldigt roligt så där på nyårsafton och allt. Nåja, får ta en tupplur då jag kommer hem så jag orkar vara vaken på nyårsfesten:-) Har för övrigt kommit på ett ganska bra knep för hur jag skall komma igång och piggna till då jag börjar jobba redan 06. Jag tar med min Mp3:a och lyssnar på RnB för fullt medan jag moppar kontorsgolven, därefter en stor kopp kaffe :-) Funkar ganska bra.

Avslutar med en bild på Selmis ute i skogen

image418

Årets reafynd

Hittade lite mera på rean idag.
   

Här är bilden på de skor jag köpte i Åbo. Inte världsfina men praktiska och bekväma.


Mera mellandagsrea

Ösregn idag så det blir en sväng till stan igen. Finns inget annat att göra... Hoppas på bättre tur med fynden denna gång, jag skulle behöva ett par byxor men jag betvivlar att jag har sådan tur att jag hittar såna jag vill ha.

Fredag!

Så var denna arbetsdag förbi, eller den har varit förbi ganska länge redan... Har hunnit med att jobba och besöka frissan idag. Skönt att vara blond igen, jag blir så mörk (gråaktig) i håret  under vinterhalvåret så då fuskar jag till min blonda färg :-)

Funderar på om det kanske blir ett besök poå Portside ikväll, eller om jag/vi bara ska stanna hemma i enlighet me planerna. Får se, imorgon blir det i alla fall någon utflykt, antingen bio eller lite mera mellandagsrea (denna gång i Salo)

Ha en skön fredag!

Mellandagsrea

Hemkommen efter en lång dag. Först jobbade jag och sedan bar det av mot Åbo och mellandagsrean. Snopet nog kom jag hem med endast ett par nya skor som jag ska ha då jag är ute med hunden, ett par vattentäta Nike-isar. M däremot hittade massor med fina kläder, speciellt förtjust är jag i hans nyinköpta skor. Han köpte två par skor på Bianco där nästan alla skor var nedsatta med 50%.

Nu blir det läggdags här, börjar jobba klockan 06 imorgon och det betyder att väckarklockan ringer vid 05.15, usch och fy! Har också klipptid imorgon, jag ska göra lite slingor och klippa topparna. Inga andra planer för morgondagen, blir nog en hemmakväll med familjen och M ♥. På lördag kanske vi åker en sväng till Salo bara för att fördriva tiden lite, vi får se :-)

(Bild på skorna kommer senare)

Fortsättning...

Idag fortsätter helgen med ännu mera släktbesök och sen är nog julhelgen förbi med besked eftersom jag börjar jobba.

Vädret är allt annat än juligt, det regnar och är så mörkt och dystert, alldeles deprimerande. Det har dock lovats snö till nyår så åtminstone jag håller tummarna. Imorron kanske det blir en tur till Åbo (om det inte blir imorron åker vi in på fredagen), hoppas på att fynda något på mellandagsrean. Jag är inte ute efter något särskilt men det är roligt med rea och något skoj kanske man hittar.

image411
Ceasar bland julklappspapper och snören.

Juldagen

Så var (snart) också juldagen slut, tiden går så fort. Har haft en trevlig dag och julmaten smakar av någon konstig anledning alltid bättre på juldagen :-). Kvällen spenderades delvis i Galaxy med kompisar (M är ännu kvar där, och säkert de flesta andra också), jag bestämde mej för att åka hem tidigt för att umgås med syskonen och bada bastu.

Nu blir det en obligatorisk skinkmacka och lite jaffa (kanske en och annan chokladpralin också sjunker ner...).

image410
Här tillbringade jag en lång stund idag :-)




Julen

Julaftonen var riktigt rolig. Hade jättemysigt och huset var fullt med människor, hundar och kattor, precis som det ska vara. Idag blir det en lugn juldag med mat och godis, precis som julen ska se ut :-)

image409
Mitt julkalppsberg
Min favvoklapp består av en guldring med diamanter som jag fick av M ♥. Jag fick dessutom allt som fanns på min önskelista, + lite till ... Tack alla snälla!



God Jul!

Jag önskar Er alla en underbar jul!

image407

Let it snow!

Det snöar igen. En normal vuxen kanske skulle kalla det slask men jag har barnasinnet kvar och det snöar!

image404

Fjärde advent

Nu tänder vi vårt fjärde ljus.

image403



Dan före dopparedan

Imorron är det julafton, jei! Och idag har det t.o.m snöat, endast lite men man för nöja sej med det. Ska baka två parfaiter idag, det blir en traditionell jordgubbsparfait och en mindre traditionell hjortronparfait med Omarkarameller. Har blivit lite av en tradition att jag fixar efterrätten till julbordet och att den ska bestå av parfaiter.

Idag ska granens tas in också men annars är dagen ganska lugn, vilket är skönt.

Dagen

Kom precis in efter en lång och skön promenad med Selma, vädret är underbart, sol och klarblå himmel, men jag saknar snön. Ingen snö har heller lovats till julen så jag får väl lov att klara mej utan denna barndomslyx.

Idag blir det för övrigt fullt med besök till släkt och vänner.



Finland calling

Nu är jag hemma. Har varit det hela dagen men som vanligt har det varit fullt upp hela dagen lång. Genast då jag kom hem till Dalsbruk åkte jag till min lillesysters julfest, väckte många roliga höggeminnen :) Blev dessutom uppbjuden till ringdans av en av eleverna, hih (de gamla takterna sitter i ännu...). Kom precis in efter en skön promenad och snart nalkas det bastu (i en fullständigt ny bastu), och vad passar bättre än det efter en lång och underbart solig (vinter)dag som denna.

Jag kommer att lägga upp en hel del bilder bara jag orkar leta fram alla kablar och annat grejs.

 



     
På vägen och i hytten

 
Selma får vara lös och är glad

 
Ceasar och Selma möts

 
Ceasar är julfin :-)



Finland, here we come

Jahapp, då åker vi då. Eller vi åker snart, först frukost och lite fix, ska starta vid luch så att vi har god tid på oss om något oförutsägbart skulle hända. Igår blev vi nämligen rejält skrämda då M skulle startade bilen och inget hände, den var helt död... Det visade sej att batteriet var slut så stackars M fick cykla runt till alla bensinmackar i stan för att hitta en som sålde batterin. En trevlig liten extra utgift precis innan jul, men det viktiga är att bilen startar och att det inte var idag detta missöde inträffade.

Nu frukost! Nästa gång bloggar jag från Finland :-)

Äntligen hemma

Hemma nu efter en aslång dag. Tentan började 8.30 och jag satt tills det var slut på tiden kl. 13.30, efter tentan satt jag och en kompis och finslipade på rapporten som vi fått en retur på p.g.a för otydlig redogörelse av intervjuer (what?). Nu är jag i alla fall hemma och akutpackning står på schemat.

Ps. Nu har jag jullov!
(till den 27.12 då jag börjar jobba...)

Tiden går så fort

Så var också denna dag slut, tiden går så fort. Kan inte fatta att vi åker hem till Finland i torsdag, ska bli så roligt att komma hem och få fira jul med hela stora familjen.

Nu ska jag gå lägga mej eftersom det blir tidig väckning p.g.a tentan imorron. Wish me luck!

Leda

Det är så grymt tråkigt att plugga, har ingen inspiration och vet knappt ens vad jag skall plugga på, snart ger jag nog upp... Åker till Maxi om en stund och efter det blir det två avsnitt av Bettan på kanal 5.

Imorron klockan 8.30 ska jag skriva tentan, skönt att det börjar tidigt så det är undan snabbt, jobbigt att sitta och vänta hela förmiddagen på något så tråkigt som en tenta.

Ska fortsätta lära mej hur man skall analysera ett politiskt tal nu...

Vinst

Idag fick jag priset från fototävlingen jag deltog i. Böckerna på bilden kom på posten, roligt.

image393

Bekvämt nog?

Selma är så rolig eftersom hon alltid sover på ställen där hon kan ha något som dyna, i bland kan det vara min väska och ibland någons skor (och allt där emellan...). På denna bild är hon dock i hemmelriket :-)
image392

Julkonsert

Jättefin julkonsert med rekordlångt luciafölje bestående av 74 personer. Det var elever från ett musikgymnasium som stod för konserten som stundvis t.o.m. var lite för mäktig, men det var en trevlig kväll.



Måndag

Har tillbringat dagen i bibban igen, har tentapluggat där. Läsandet gick ganska bra trots att tentan är en "flumtenta" och man har ingen aning om vad som bör kunnas. Nu har jag precis ätit och senare ikväll ska jag och M gå på julkonstert, ska bli roligt.

Imorron ska jag repetera inför tentan och göra lite andra skoluppgifter som jag blev efter med då jag var sjuk (mår för övrigt bättre nu men har fortfarande lite ögoninflammation och hosta). Sen måste jag påbörja packningen inför hemresan och så ska jag åka till ICA Maxi och köpa hem lite svenska juldelikatesser :-). Jag är annars helt klar med allt som ska göras inför julen, klapparna är inhandlade och inslagna och allt annat som bör göras är gjort.

Nu blir det en vilostund på soffan...

Ceasar!

Här är nu lilla Ceasar!

image388 

image389




Först tentaläsning

... sen ska det bakas. Jag och M ska, i vårt pyttekök, tillsammans baka Leilas muffins. Sen ska vi tända adventsljus och ha en skön söndagskväll.

Men som sagt; först tentaplugga klart (jag har faktiskt börjat redan...)

Ceasar?

Idag hämtar familjen hemma i Finland hem ett nytt husdjur, en liten kattunge av rasen Ragdoll. Tur att vi åker hem medan det lilla livet fortfarande är pyttelitet, dom är så söta då.

Jag tycker att kissen ska heta Ceasar, möjligvis Hampus eller Ludvig.

Tredje advent

Nu tänder vi vårt tredje ljus...


image387

(Fast M och jag fuskar nog lite och tänder det fjärde ljuset med eftersom vi är hemma i Finland då det är fjärde advent på riktigt...)





Söndag

Så var det söndag igen då, veckorna bara susar förbi. Otroligt att det bara är 8 dagar kvar till julafton, och 5 dagar tills vi åker hem till Finland igen.

Sittningen igår var riktigt mysig, det irriterar mej att jag var tvungen att åka hem redan vid typ 21.30, speciellt eftersom det var bartömning på Kåren, vilket betyder billig alkohol och massor med människor. Men, men...

Nu gör jag allt för att slippa läsa på tent, bl.a. så har jag städat och tvättat Selma. Det är dock hög tid att ta tag i det, ska bara blogga färdigt först....

Julsittning

Kom precis hem efter att ha uträttat det sista inför hemresan nästa vecka. Skönt att ha allt under kontroll. Köpte de sista klapparna och fick en "krya på dej-present" av M ♥. Presenten bestod av fina smycken från Indiska (jag fick välja dem själv).

Nu ska jag snart börja fixa till mej lite och sen blir det julsittning. Hörde att det brukar vara en riktig höjdare så jag ser fram emot kvällen. För mej tar kvällen dock slut efter sittningen eftersom det nog inte är det bästa att jag som inte är rikigt frisk ännu festar loss... Lite synd är det nog men jag ser hellre att jag är frisk till julen.

Nu ska jag gå kurera mina röda ögon och sen börja göra mej redo för kvällen!

Ha en skön lördag!


(Bilder på presenten från M kommer bara jag får igång kameran.)

image386
Här är de smycken jag skrev att jag skulle visa en bild på. De gröna får blir antingen jul- eller nyårssmycken medan halsbandet med kulan är en ny given favorit, jag tycker det är jättefint.

Draken med de röda ögonen

Precis så känner jag mej idag. Mina ögon är alldeles röda, usch. Borde väl stanna hemma från sittningen men jag ville inte, tror jag ska gå i alla fall men det blir nog ingen efterfest för mej, förbannat.
image384

Mysfredag

Har haft en jättebra dag idag trots alla krämpor. Halsflussen håller på ge sej men nu har jag istället fått (trumvirvel); ögoninflammation. Japp, jag ska visst aldrig få blir helt frisk jag...Men nåja, tänker inte låta detta förstöra min helg. Imorron ska jag gå julsittning, ska bli skoj. Köpte lite nytt krafs inför den idag, b.la. ett par nya festskor. Ska för övrigt ha på mej min nya paljettopp som fortfarande inte är använd. Har också lite smått fix inför hemfärden att ta itu med under helgen trots att jag fick mycket gjort idag, och så måste jag ju göra lite skolarbeten också, bl.a. tentaplugga... Fast jag är bara glad att jag mår bättre så jag tentapluggar med glädje (nåja, det där var kanske att överdriva lite men..).
Nu ska vi kolla på film!



Friskare

Äntligen känner jag mej relativit frisk. Har fortfarande ont i halsen, men inte muskelvärk längre. Dessutom är feber borta... Jei! Jag har dock fått hosta nu, men det kan jag leva med, bara halsontet skulle gå helt bort . Ska nog ut en sväng idag, har massa som jag måste fixa innan hemresan så jag är tvungen att börja nu, halsont eller inte...

Snart är jullovet och julen och här på allvar, ska bli skönt. Har dock en tent (på onsdag) och en inlämningsuppgift kvar. Uppgiften borde egentligen ha varit färdig på onsdagen men jag ska lämna i nästa vecka eftersom jag varit sjuk.

Jullängtan

I längtan på julen (och tomten) lägger jag in en bild på Selma bredvid en massa julklappar.

image383
Bilden togs förra året då Selma var 5 månader.



Lucia


image381


Idag är det luciadagen. Jag har alltid tyckt om denna dag, allt är så stämmningsfullt. Höjdpunkten för mig var när jag själv fick vara Lucia i min hemkommun, ett minne för livet.

Idag gjorde vi i ordning en fin "luciafrukost" med mackor, lussebullar, pepparkakor och äkta varm choklad (enligt Leilas recept, förstås. Vi lade i varken ingefära eller alkohol). Eftersom jag fortfarande har ont i halsen drack jag endast choklad...

image382

Christmas Cupcakes

Såg på Leilas Jul precis. Receptet på Christmas Cupcakes måste testas.

image380
(Bild lånad från www.recept.nu)

H&M-tröst

M hämtade ut mitt HM-paket idag, så jag skulle få något fint att trösta mej med.

image377image378image379
(Bilder lånade från www.hm.se)

I paketet fanns också denna klänning med rosett. Jag gillar verkligen kombinationen lejongul och (mörk)turkos. Dessa är mina nuvarande favoritfärger, på delad första plats med lila förstås.




Suspicious Minds


På bättringsvägen?

Känns som om medicinen hjälper redan, eller är det kanske bara önsketänkande?

Det snöar!

Jei, äntligen snöar det är i Skövde. Det är dock inte så mycket men man får nöja sig med det. Bättre än regn i alla fall!

Btw, igår kväll var jag tvungen att åka till sjukhusets jourcentral eftersom jag höll på dö av halsont. Det visade sej att jag har halsfluss och fick antibiotika utskriven. Nu hoppas jag att detta jävulskap snart tänker lämna min kropp så jag kan bli frisk och ta itu med alla saker jag måste göra innan vi åker hem till Finland igen nästa vecka.

Ps: Läkaren blev sur på vårdcentralen och dess personal eftersom dom vägrade ta emot mej och avfärdade mej som en hypokondriker med fake-ont. Det made my day (eller night snarare) eftersom jag själv var sur på dom, hihi.

Argh!!

Fortfarande sjuk... Har nästan blivit värre, ska boka en tid på vårdcentralen nu.

Vill inte vara sjuk!
Vill inte!
Vill inte!

image376

Nobelfesten

Jag är inte så imponerad av någon av klänningarna, men måste jag välja blir det nog Madeleines.

image375
(Bild lånad från www.aftonbladet.se)

Julkalender 2007

Efter att ha sett ett avsnitt av "En riktig jul" kunde jag inte hålla mej borta från bloggen trots feber, halsont och lite yrsel;
Nissan Elfrid är så söt
Suzanne Ernrup (som spelar Elfrid) är jätteduktig!
image374
(Bild lånad från www.svt.se)


Lite bloggpaus...

... i sjukdomstider. Fortfarande sjuk och febrig och har ingen ingen fantasi då det gäller bloggmaterial.

I´ll be back när jag mår bättre.

Tv

Idag kommer det en hel del bra på TV, eftersom jag är sjuk passar det perfekt.

"Love Actually",
kanal 5 kl. 20.00
                        "I Robot", TV3 kl. 21.00                "Cold Case", kanal 5 kl. 22.40

image370         image371              image372


Nu, eller åtminstone snart, ska jag dock lägga mej på soffan och kolla på "Ice Age"
( TV3 kl. 15.35)

image373

Gårdagen

Som jag skev igår var det jättroligt i Göteborg. Vi shoppade (jag köpte stövlarna och lite annat smått plock), åt gott och gick på "Jul på Liseberg". Det var så vackert på Liseberg med alla lampor, ljus, glada männsikor och juldofter. Vi var tyvärr ganska trötta efter en lång dag på stan så vi var inte där jättelänge men vi kollade in allt och njöt av julstämningen.

Nu har E och M.J åkt hem eftersom dom ska jobba imorron och jag är ensam hemma (M är ut med Selma), och jag är sjuk, igen. Fattar inte varför jag drar på mej allt nu, brukar för övrigt vara sjuk jättesällan, men inte denna höst (vinter), blä.. Kanske det är stressrelaterat..?! Hoppas det går om snart, har varken tid eller lust att vara sjuk, men vem har egentligen det då..?

image367
Kalla och trötta, men kära ♥ :-)

image368 image369
"Stövlarna" köpta på Din Sko (599kr, bra pris).

Kanske det kommer upp lite flera bilder bara jag får dem som M.J tog.



Andra advent

Nu tänder vi vårt andra ljus...

image366

Göteborg

Hemkommen efter en rolig dag i Göteborg. Skriver mera imorron och då kommer det nog också upp lite bilder, b.l.a på mina nya "stövlar".

Trött är jag nu, men främst har jag ont i fötterna, förbannat att man får skoskav av alla skor efter att man gått längre än 5 km...

Ps. Irriterande att inte Amanda vann Idol igår då jag äntligen hade orkat engagera mej i detta Idolspektakel.

Vilket decemberväder!

ÖSregnar där ute, och då menar jag verkligen ösregnar, det häller ner. USCH! Varför kan det inte snöa istället, längtar efter snön!?

Kom just hem efter en dag i skolan och på stan. Hade ett muntligt föredrag på engelska på lektionen, gick sådär, jag blir alltid så nervös... Efter föreläsningen gick jag och M till stan. Sprang mellan regndropparna och de olika buikerna i hopp om att hitta lite julklappar. Några klappar hittade vi och jag köpte också en ny tröja på Gina, en julröd stickad tröja, nice. Blev också en kopp kaffe och en macka på ett café.

Idag kommer E och M.J hit och imorron bär det av mot Göteborg, ska bli en rolig utfärd. Måste städa nu innan dom kommer eftersom M.J är allergisk mot hundar och Selma fäller ganska mycket. Efter städandet blir det en sväng till Maxi eftersom klyskåpet gapar relativt tomt, och så kan det ju inte vara då det nalkas gäster (vi ska dock inte köpa kött där...).

Tröjan jag köpte idag

image365

Lyxfällan

Sitter och kollar på Lyxfällan på TV3. Idag medverkar ett ungt par (dom är 20 och 21 år) som dragit på sej skulder på över 600 000 kr. Hur oansvarsfull får man vara? Läs lite mera om paret och deras ytterst röriga ekonomi här. Ett rikit skräckexempel, jag vill nog aldrig låna pengar eller handla på kredit efter att ha sett detta...

image362
(bild lånad från www.tv3.se)

Passfodral

Hittade detta passfodral bluebox.se. Det får nog också en plats på önskelistan. Praktiskt och fint, även om det gärna hade fått vara en annan färg.

image361

Mästerkocken informerar

Fudgen misslyckades. Efter en natt i kylen har den inte ännu stelnat... Synd. Nåja, jag ska göra ett nytt försök i köket idag, det blir inte fudge utan Rocky Road enligt Leilas recept. Hoppas jag lyckas denna gång :-)

Finlands självständighetsdag

Idag firar Finland 90 år av självständigt.
I mitt fönster kommer det att brinna ett blåvitt ljus hela kvällen.

image360

Fudge

Jag skall göra fudge. Har aldrig gjort det förut och är beredd på att misslyckas med mitt åtagande eftersom jag inte är någon mästerkock, men jag skall i alla fall göra ett försök. Vem vet, kanske det blir himmelsk gott.

Jag följer detta recept. Det verkar inte allt för svårt ...



Update: Fudgen är i princip klar nu, det är bara det att den inte vill stelna. Kan jag ha gjort något fel eller tar det bara så här länge...? Hmn...

Update 2: Tror bestämt jag misslyckades med fudgen, den har fortfarande inte stelnat. Nu blir det natt här; Gonatt!

TV-tisdag

Idag kommer det en massa bra program på TV. Eftersom jag inte har något annat för mej kommer jag antagligen att kolla på de flesta.

image353   image359
  
image357    image358

Borde...

... göra en inlämningsuppgift som skall vara klar imorron men jag saknar inspiration... Fullständigt.
Går nog ut med Selma en sväng först och sen kanske jag sätter igång, kanske...

image352

Ny vecka

Då var det ny vecka igen då, julen närmar sej med stormsteg. Jag är en riktig julälskare och längtar jättemycket. På fredag kommer min syster E och M.J hit, vi skall nämligen åka till Göteborg och shoppa lite, skall dessutom till Liseberg. Det kommer att bli jätteroligt! Förutom detta kommer veckan att vara ganska tråkig och vanlig tror jag, jag har till exempel lite skolarbeten som måste göras.

Här i Skövde är det för övrigt jättedeprimerande väder idag, det ösregnar. Usch och fy. Jag vill ha snö och kallt, vinterväder ska det vara i december, punkt.

Lön: 128 miljoner

Reese Witherspoon får upp till 128 miljoner kronor per film, ingen dålig lön det inte.

image350
(Bild lånad från www.aftonbladet.se)




Första advent

Nu tänder vi vårt första ljus...

image348

Nyklippt

Bara jag som inte gillar Katie Holmes nya frilla? Tycker det ser ut som en peruk...


image343


image346  image347
Jag tycker hon klär bättre i någon av dessa frisyrer.

Ny kamera

Sitter och kollar in lite nya digitalkameror. Känner mej inte jättenöjd med min nuvarande så jag tror ja ska köpa en ny. M ska kanske dessutom iväg till Filippinerna i februari och då vill han förstås ha med en kamera så vi behöver en till. Finns många fina som verkar bra, lutar mot en Samsung eller Canon.

image340  image341   image342
(Bilder lånade från www.netanttila.com)

Regn och rusk

Vaknade precis efter en lite power nap, jobbigt att stiga upp tidigt och börja dagen med ett träningspass. Ute är det just nu nog det värsta tänkbara decembervädret, förjäkligt. Det ösregnar och är 5 grader. Första december vill man ju att skall vara kall och vit av snö, men nej. Äsch då. Hoppas på snö inom en snar framtid i alla fall.

Snart blir det mat här och sen ska vi fira "Lilla jul", en finländsk tradition, med glögg och peppisar, kanske jag t.o.m. får jag ett paket eller två.

Snart ska jag/vi också kolla på julkalendern. Det är lite av en tradition att åtminstone kolla in det första avsnittet så det ska göras även i år. Ikväll går dessutom "Troja" på Kanal 5, kl. 21.30, "Eternal sunshine of the spotless mind" visas också ikväll, på SVT2 klockan 22.00. Två filmer värda att kolla på, jag har sett båda. Vi kanske dock inte är hemma ikväll utan går och kollar på bio, om det blir så ser vi "Solstorm".

Wishlist forts.

Kom på att jag också önskar mej en juicepress, gärna denna från OBH Nordica.

Lördag

Idag är jag uppe tidigt, wow. Ska iväg och gymma nu snart, skönt att ha det undan så kan man bara slappa resten av dagen. Inget inplanerat ännu, kanske blir det bio, får se.

Trevlig lilla jul till er alla :-)

RSS 2.0