Långhelg

Idag kommer M hem från Imatra, det betyder att vi får en långhelg tillsammans :) Solen lyser idag också, och värmer faktiskt riktigt ordentligt genom fönstret. Ska ta ut hunden på lunchlänk nu snart så vi inte missar solen och all D-vitamin.  


Snö, snö, snö, snö, snö och snö

Oj vilken vinter vi har i år! Det har snöat non stop i typ 100 år... Idag lyser dock solen och himlen är blå, det är trevligt men påverkar nog tyvärr inte det faktumet att vi har en meter snö som säkerligen ligger kvar tll midsommar... Great. 

Som tur har vi Kreta att se framemot nu :)

Bokat!

Jei! Nu är påskresan bokad! Vi åker till Kreta, till Platanias för att vandra och försöka se så mycket av den grekiska vårgrönska som alla talar så varmt om. Vi har aldrig rest till Grekland på våren förut, vi alltid rest på sensommaren så det ska bli jätteintressant. Vi räknar inte med sol- och badväder (även om badkläderna förstås packas med) och planerar därför istället ha en aktiv resa-runt-och-upptäcka-vecka. Dessutom ska det bli kul att få uppleva lite av den grekiska påsken som infaller samma tid som "vår" påsk i år.

Vi ska bo på Plaza Di Porto, kolla in vårt hotell här.

Resa

Vi planerar en påskresa. Just nu lutar det mot en vecka på Kreta för lite vandring, men vi måste få avgång och hemkomst att passa med M´s jobbtider, och det är inte så lätt...



Alonissos aug.-09.


Fredag hela veckan

Så var det fredag igen och M kommer hem! Jei! Veckan har gått i arbetets tecken och jag har egentligen inte gjort något värt att nämna. Eller jo, igår var jag i Bruke hos familjen (alla var hemma!), vi var ute och grillade korv och gick sedan in och värmde våra frusna  tår, fingrar och rumpor vid brasan. Tyvärr måste jag åka hem eftersom doggen var ensam, jag borde ha tagit med Selmis, då hade också jag kunnat stanna. Selma hade för övrigt haft det riktigt mysigt, hon hade börjat dagen med att sova i vår vita soffan för att sedan forsätta dagen med att sova i vår säng. Jättekul med svarta hundhår på vita soffan...

Under veckan har jag dessutom fått en massa viktiga samtal ringda. Fattar inte varför man lämnar sånt där lite halvjobbigt ogjort, det är ju så otroligt skönt när man väl har fått det gjort. Och egentligen är det inte ens jobbigt...

Filmer

Förre helgen såg vi två filmer, en bra och en förskräckligt dålig.

Den braiga filmen såg vi på bio, det var Did You Here About the Morgans? med Sarah Jessica Parker och Hugh Grant. Filmen var inte jättebra, men avkopplande, lite annorlunda och ett trevligt sätt att avsluta Alla Hjärtans Dag på. 

Den dåliga filmen var It´s Complicated med Meryl Streep, Steve Martin och Alec Baldvin. Filmen var inte det minsta bra, allra sämst var Jane & Jakes (Streep & Baldwin) fullvuxna ungar som sprang omkring och betedde sej som små barn. Jag blev så irriterad på denna del av filmen att jag säkerligen missade det som många andra tycker är bra, filmen har nämligen fått 7 av 10 på IMDb...

Sjuk

Håller på bli sjuk, halsont igen! Vägrar få någo mono-relaterat denna gång, VÄGRAR!

Lista

Vad får du oftast komplimanger för: Nja. Att jag är ordningssam (en del kommentarer kanske inte är av positiv karaktär men det struntar jag i...), och att jag är snäll.

Vad säger du för att imponera på någon: Åh, vet inte. Försöker nog inte så ofta impa på någon. Kan dock tänka mej att jag skulle inleda någon intressant diskussion om typ Amerika eller politik (M har smittat ner mej...) 


Hur imponerar man på dig: Var snäll! Och intressant! Om en gentleman (om det är fråga om en man alltså...).


Sprit, cider, vin eller öl: Vin, rött.


Är du musikalisk: Nope. Vill gärna tro det dock :-)


Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten


Tycker du om sushi? Har inte vågat testa än.


Vad äter du helst när du ser på film: Chips


Antal timmar sömn inatt: Vet inte.


Vad använder du för schampo: Lite olika, just nu Tresemme.


Hur gammal är du: 23

Gröna eller röda äpplen: Röda


Vanligaste färg på dina kläder: Svårt att säga


Favorit dryck på morgonen: Kaffe med mjölk!


Rakar du benen: Nå jo.

Vilken tid gick du upp idag: 08.00


Har du strumpor på dig nu: Jo, gröna.


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej


Vill du gifta dig: Oh ja.


Vill du ha barn: Tror inte det, men framtiden får utvisa.

Biter du på naglarna: Inte biter, men river. Usch. Slutade en tid men genast när stressnivån stiger är jag där igen.


Foton

Idag fick jag en laddning nya foton. Framkallar alltid en del av alla miljoner bilder jag tar eftersom jag älskar att sitta och bläddra i gamla fotoalbum. Idag är det lilla W, Teneriffa och vinterbilder som skall radas in i mitt stora lila album där redan minnena från öluffen finns inlimmade. 

Up in the Air

Igår såg M och jag Up in the Air med Clooney. En riktigt bra och sevärd film! Jag gillade speciellt slutet som var lite annorlunda i jämförelse med alla andra romantiska komedier.

RSS 2.0