Flyttstäda

Hela gårdagen hjälpte jag M´s bror att flyttstäda. Herregud att alla Åbolägenheter ska vara så förbannat skitiga! Det står att lägenheten skall vara ordentligt städad då man flyttar ut, men nej! Nåja. Ett besök på IKEA hann vi också med. Där inhandlades allt från matbord till kastruller och lampor.


Veterinär

Har varit till veterinären med Selma idag. Hon har haft mystiska kala fläckar på sina armbågar samt en hel massa mjäll på ryggen. Fick en jättetrevlig vet. som undersökte Selma och konstaterade att det inte var någon fara med doggen min. Den mjälliga pälsen är antagligen en reaktion på Exspot som jag behandlade Selma med tidigare (aldrig mera!). De kala fläckarna var, precis som jag gissade, såna som ofta uppkommer hos större hundar som reslutat av nån sorts slitage. Vetten skrev ut ett schampo som jag skall tvätta Selmis med, detta borde hjälpa den dåliga pälsen. Hela kalaset kostade 91 euro. Trevligt värre...

Selma simmar


Brun!

Lyckades få fin färg under vår vecka i Grekland.


Long time no see

Tillbaka! Ska börja blogga igen, har jag tänkt iaf :)

Har hänt en hel del, tror knappast jag redogör för allt nu. Lägger upp två bilder som beskriver sommarens största händelser.

Cykelsemester på Åland med M.


Sol- och badsemester på Samos med systrarna


RSS 2.0