Glada Vappen

Ikväll firas valborg med besök på Vårdberget för mösspåläggning och sedan middag och utgång. Är inte jättetaggad men det blir nog säkert roligt. Det har lovats sämre väder, men just nu tittar solen fram.


Nya möbler

Idag var vi till IKEA en sväng för att titta på ny byrå till hallen och lite ny inredning till vårt sovrum som fortfarande inte är inrett som det ska.

 

 

Det blir en gråbrun Hemnes-byrå till hallen. Till sovrummet blir det två små Malm-nattduksbord + en lackhylla i svartbrunt.


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka, både från semestern och bloggpausen. Har haft fullt upp och därför inte bloggat, har helt enkelt inte funnits tid.

Grekland och Kreta var helt underbart. Jag vågar nästan påstå att detta var vår bästa semester hittills! Vi njöt av vårvädret, värmen och solen och av alla nya upplevelser. De två första dagarna låg vi vid poolen och gjorde små utflykter på eftermiddagen/kvällen, sen fick vi vår bil och då utforskade vi mer eller mindre hela västra Kreta både till fots och med bil. Vår semester på Kreta kan sammanfattas med ett ord: natur. Vi har sett så mycket fin natur; blommor, citrusträd, hela skalan av färgen grön, hav, bäckar, raviner, djur.

Har precis framkallat 179 st av våra bästa bilder som ligger och väntar på att radas in i album.




1. Första turen med bilen.
2. Första vandringen. Diktamosklyftan.
3. I Diktamosklyftan
4. På vägen. (Tror vi senare under resan hittade samma lilla miniatyrkyrka med utsikt på ett omslag på en guidebok).
5. Gerbera i Botaniska trädgården.
6. Vandring
7. Grekisk sallad, bröd och vittvin. Detta kan man leva på!

RSS 2.0