Ny emppari?

Åh, Samsungs nya, fina Mp3:a (S2) är något som står högt uppe på min önskelista nu. Enligt denna artikel börjar den säljas i juni.

image712
Bild lånad från www.aftonbladet.se

Glada vappen

Så var det valborgsmässoafton då! Planerna för kvällen är ännu lite diffusa men något roligt hittar vi nog på, eventuellt bli det en liten gathering här hemma hos oss.

En rolig kväll önskar jag er alla!

Pragbilder

Här kommer två bilder från Prag.

image708  image709

Solig tisdag

Idag visar vår termometer 20 grader, underbart! Förmiddagen tillbringade jag och M tillsammans. Vi har fixat lite ärenden och njutit ute i solen. Nu är M hos frissan och jag har testat lite kläder som jag fick på posten idag. Inget kändes riktigt 100 så det får åka tillbaka.

Efter denna slappa förmiddag ska det nu skrivas uppsats igen. Laters.

Äntligen!

Nu har jag äntligen hittat avsnittet av Friends som jag bara älskar, eller jag älskar slutet. Run you hairy bastard! Här kommer det! (s10e04)


Hemskt!

Det här är fruktansvärt. Helt sjukt!

Måndag

Idag är det först lite arbetsansökningar som gäller. Sedan ska vi till bibban och gymmet och efter det är det c-uppsats som gäller igen.

Ingen sprudlande rolig dag inte...

Prag by night

image706

Nya Ecco-skor

Idag köpte jag ett par Ecco-skor. Dom är jättesköna, och rätt så snygga tycker jag.

Sweeny Todd

Ikväll skulle vi se filmen "Sweeny Todd". Denna film var inget för mej, eller M, så nu sitter jag här och bloggar och han skall just gå lägga sej, trots att filmen fortfarande inte är slut... Den är alldeles för mörk och deprimerande för att jag skall gilla den, vilket är synd eftersom storyn i sej är jättebra.

Nu ska nog jag också gå lägga mej. Gonatt!

Glass

Blev ett sjujäkla gympass idag. Nu ska vi iväg och köpa glass, som vi ska äta ute i solen :-)


image703
Underbart god glass från Ben&Jerrys avnöjts på bänken utanför vårt hus. I solen. Hur är det alla brukar säga?! Vardagslyx :-)

På vår innergård...

... har vi en kärlekskrank anka som har fört konstiga ljud hela morgonen. Jag tror inte det tar så länge inna de ilskna pensionärerna anmäler stackaren till kvartersvärden...

Nu stavpromenad till gymmet.

Prag i bilder #1

Nu har jag gjort ett litet kollage av några få av de bilder jag tog i Prag (jag tog över 400 bilder, att fotografera är ett av mina största intressen...). Ni kan nog vänta er mera bilder senare, både kollage och enstaka bilder.

Detta kollage beskriver första tiden i Prag, typ första och andra dagen. Man kan se kruttornet (högst upp i mitten), Karlsbron (längst ner till vänster), astronomiska klockan (längst ner till höger), Tjeckiska flaggan och lite bilder på mej och M.

image701

Perrelli

Jag vet att jag har sagt det förut; men så hon ser ut! Tycker hon nästan påminnner om Linda Rosing. Eller?

image700
Bild lånad från www.aftonbladet.se


Hah. Fotbollsfrun tycker precis som jag märkte jag nu.

Sol!

Underbart väder ute! Jag sov till 10 idag men nu ska jag ut i solen och läsa ÅU. Efter det måste jag gå kolla om det här i Skövde skulle finnas fina Ecco-skor. Måste tyvärr köpa ett par bekväma pensionärsskor eftersom mina fötter är fullkomligt fucked up...

Trevlig fredag tillönskas eder :-)

Hemma!

Nu, efter en 12 timmars resa, är vi hemma. Skönt, men tillika saknar vi nog Prag. Resan gick bra, om man bortser från att det var väldigt nära att vi blev utan tågbiljetter hem till Skövde. Innan vi åkte till Prag litade vi på att det skulle finnas sista minuten-biljetter kvar då vi kom hem, men vi hade inte riktigt sådan tur. Lyckligtvis fick vi ändå tag i 2 biljetter som gav oss plats på tåget, observera att dom dock inte gav oss sittplats... Detta ledde till att jag stod hela den första timmen av tågresan. Nåja, det gick helt bra och vi fick ju sittplats till sist.

Nu ska jag duscha och sedan sova. Man blir alltid så trött av att resa trots att man bara sitter och lurar. På vägen hem planerade vi för övrigt vår nästa resa. Vi bestämde oss för att spara ihop pengar medan M är i milin för att sedan nästa vår åka iväg till vårt drömresemål; New York. Hoppas våra planer blir verklighet!

Imrron ska jag göra ett inlägg om vår resa, med bilder och allt.


På hotellet

Idag blev det en lite kortare dag, eller vi gick ju iofs ändå typ 6 timmar :-) Nåja, nu är jag ensam på hotellet, M gick till någon Military Shop som skulle ligga här i närheten. Jag är inte så intresserad av militärgrejs så jag erbjöd mej att stanna på hotellet och packa inför morgondagens hemfärd. När M kommer tillbaka ska vi öppna en flaska vitt vin och äta jordgubbar, sedan ska vi fixa till oss lite och bege oss till gamla stan där vi ska käka resans sista middag.

För övrigt blev det inget shoppas idag heller, vi bestämde oss för att bara gå runt och njuta av solen istället för att springa in och ut i massa varma affärer.

Min bloggdesign är alldeles konstig märker jag, texten ser hur mystisk ut som helst. Why? Nåja, ska ändra typsnittet, M sa att allt skulle se normalt ut då. Synd att behöva byta, jag gillar det jag har, Calibri heter det tror jag.

Bilder senare om jag hinner. Vill ju inte sitta framför datorn sista dagen här i Prag:-)

Sista dagen

Sista dagen och solen skiner från en klarblå himmel.Nu frukost och sen ut!

Hotellmusik

Vi sitter på hotellrummet och lyssnar på: The Streets - Fit but you know it

Love it!

Trötta fötter

Det blev en lång dag idag också, dock en väldigt fin och trevlig sådan. Trots det mulna vädrat har det inte regnat på oss på hela dagen vilket är jätteskönt. Vi har besökt de judiska kvarteren här i Prag; den judiska kyrkogården och olika synagogor. Som jag sade i ett tidigare inlägg: det vackra tar aldrig slut!

Efter att vi besökt de judiska kvarteren gick vi till shoppingstråket. Där åt vi en underbar lunch på det välkända cafét "Café Louvre". Lunchen avslutades med ljuvliga tårtbitar och kaffe. Mmm-m.

Efter att vi ätit hade vi för avsikt att shoppa lite, men trots att utbudet var jättebra kunde jag inte riktigt hitta något. Ska nog gå en sväng imorron också, kanske vi hittar något då... Inte för att det är någon panik heller, vi kom ju hit för att se Prag och all underbar historia, och det har vi verkligen gjort. På två dagar har vi gått och sightsee-at i sammanlagt ca. 15 timmar, inte så konstigt att det enda jag köpte idag var en Scholl fotcreme för trötta och värkande fötter :-)

Trots att jag verkligen gillar denna stad måste jag säga att människorna här tyvärr är otrevliga. Jag vet inte om det är bristande kunskaper i engelska som är orsaken eller om det är någon kulturell grej, vi har i alla fall uppfattat dem som mindre gemytliga människor ...

En annan lite speciell grej med Prag är att alla hundägare går runt med sina hundar okopplade. Hundarna är jätteduktiga och följer efter sina ägare precis som om dom skulle gå i koppel. Det är helt otroligt hur duktiga hundarna är, trots att det finns mat, bilar och turister över allt irrar dom inte iväg utan följer troget sin matte eller husse. Jag säger bara en sak, detta skulle aldrig fungera med vårt lilla yrväder Selma :-)

     
Några bilder från idag


Tisdag

Vi har just ätit frukost. Vädret är inte det bästa (igår var det full sol och varmt), det är mulet och väldigt regnsjukt. Nåja, vi ska i alla fall bege oss ut igen. Idag, efter att vi betat av ytterligare några fina sevärdheter, ska vi shoppa lite. Har inget speciellt jag är ute efter men vi ska strosa runt lite och så om vi hittar något fint.

Btw; många Amerikaner är här på semester, det förvånar både mej och M. Brukar inte dom bara semestra i sitt eget land? Nej, skämt å sido. Förvånande är det åtminstone, jag har aldrig varit på ett ställe med så här många turistande Amerikaner.

Nu ska vi gå! Blev inga bilder igår. Med ett glas rött vin i kroppen tog tröttheten över och jag gick och lade mej efter middagen (ps. Maten här är god). Bilder blir det dock ikväll, vi ska inte pull an all-dayer idag också, vi har för ont i våra fötter för det :-)

Promenadmaraton i Prag

Idag har vi sett vad denna underbara stad har att erbjuda. Jag har alltid talat så varmt om Paris, men jag är efter denna dag beredd att kalla Prag min favoritstad. Prag är fyllt av underbar historia och vackra byggnader. Jag blev alldeles förvånad när vi gick från en vacker plats till en annan; det vackra tar verkligen aldrig slut här i Prag.

Vi har gått i över 6 timmar idag och varken jag eller mina fötter är speciellt fräscha. Det blir med andra ord en dusch nu innan det är dags att bege sej ut och äta middag.

Mera bilder kommer senare ikväll (om jag hinner, och orkar)
image694 image692
Jag avnjuter en god cappucino         Underbar utsikt över vackra Prag.
och en härlig jordgubbsbakelse
efter en lång dag.



Fösta dagen i Prag

Nu är vi tillbaka på hotellrummet efter första kvällen ute i Prag, en underbart vacker stad! Vädret är också väldigt fint nu, det är lite kyligt men kvällssolen lyser.

image690


Imorron är det relativt tidig väckning som gäller, vi ska äta god hotellfrukost och sedan bege oss ut på riktig sightseeing. Det finns ju massor att se här!

Framme

Nu är vi här, i Prag. Vädret kunde vara bättre, det är mulet (dock inget regn som tur), men staden verkar vara jättefin. Nu ska vi duscha av oss den långa resan och sen ska vi bege oss ut på en första sväng i staden.

I Sthlm!

Nu är vi här, eller det har vi varit hela kvällen. Vi har ätit och druckit gott, och firat äldsta systern. Hon blev väldigt glad för den stora Alvar Aalto-vasen och det röda vinet hon fick som födispresang av oss systrar.

Nu ska vi lägga oss, imorron blir det tidig avfärd mot Arlanda. Flyget lyfter klockan 12, runt 14 landar vi i Prag.

Trevlig resa till oss :-)

Packad och glad

Nu har vi packat här hemma. Det är betydligt enklare att packa ner än att packa upp, vilken tur att vi inte behöv bry oss om uppackande före nästa torsdag.

 Har bokat tåg till Sthlm nu, vi åker imorrn kl. 13.29, tre timmar senare är vi i Sthlm där vi ska fira min äldsta systers 25-årsdag! Och på söndag är vi i Prag! :-) Hotellet har internet så jag ska försöka blogga lite mellan turistandet.

Selma stackarn ska vara på hundpensionat medan vi är borta. Hon har varit på samma pensionat en gång förr och hon gillade stället så det ska nog gå bra! På tal om Selma. Vi var på återbesök hos veterinären idag och medicinen vi fick förra gången verkar ha bitit på alla krämpor hon hade, skönt!

27 Dresses

Igår såg jag filmen "27 Dresses" med Katherine Heigl. Måste tyvärr säga att filmen var något av en besvikelse. Synd! Den var inte jättedålig men jag trodde att den skulle vara mycket bättre än vad den var.

Torsdag

Har inte gjort mycket idag. Gick till gymmet, tränade och gick hem igen. That's it. Har just ätit, räkpaj med sallad. Borde packa och fixa inför resan men jag är seg och skjuter på det hela tiden. Känns som om vi bara packar ner och upp hela tiden... Har inte jobbat med uppsatsen idag eftersom jag igår fick veta att jag har två veckor längre tid på mej än vad jag trodde, skönt!

Nu ska jag fortsätta dega i soffan... SEN ska jag nog börja gå igenom mitt klädskåp och kolla vad jag ska ha med mej till Prag. Vi åker ju till Sthlm redan på lördag, där ska vi möta Jossan, V-P, E och M.J, och sedan flyger jag och M till Prag på söndag.

Lejongul scarf och pimpat paraply

Idag då jag var på H&M för att inhandla solbränna på burk hittade jag äntligen en underbart lejongul scarf, köpte dessutom ett paraply eftersom man inte vet om det kommer att regna eller vara full sol i Prag.
image685

Paket

Idag fick jag denna fina tunika på posten. Vilken tur att det finns massor med rabattkoder, tunikan fick jag nästan gratis.

Onsdag

Idag har jag en del grejer som jag måste fixa inför resan. Annars blir det nog mest uppsatsskrivning och så ska jag försöka hinna iväg och träna också, måste passa på nu medan vi är i Skövde.

Stadssemester

image684
Stadssemestern i Prag närmar sej med stormsteg. Denna bild är tagen senast då vi var iväg på stadssemester (i Budapest)


L'oréal

image677Köpte ansiktskrämen "Happyderm" på båten. Verkar vara jättebra, jag har inte använt den så länge än men det ser lovande ut. Jag har alltid jätteproblem med att hitta bra ansiktskrämer men nu tror jag att jag har hittat en jag kan använda.

På båten köpte jag även ett nytt bronzing powder, också det från L'oréal (Glam Bronze). Sitter jättebra!
image679


DH

Ikväll kommer nya avsnitt av Desperate Housewives. Äntligen. Trots att serien har blivit lite too much kan man inte låta bli att fascineras av alla störda intriger och vändningar.

image676

Senare ikväll kommer också Christine, en av mina nya favvoserier, och Brothers&Sisters.

image674      image675

Garderobrensning

Håller på rensa i garderoben. Jag är tillbaka i stadiet där mina kläder får ligga i klädskåpet i omgångar, allt ryms inte in tillika. Jag önskar mej en större garderob, en större lägenhet skulle inte heller vara helt fel...

Senare idag blir det ett gympass. Jag köpte en ny sport-BH på båten som ska testas idag.



Äntligen klar! En hel del kläder sorterade jag bort, dessa ska jag föra till en klädinsamling. Nu blir det stavpromenad till gymmet, sen ett pass där och efter det ska vi iväg och handla mat. Kylskåpet gapar tomt efter en helg borta från lägenheten.

Hemma

Då var vi hemma igen då. Blev inget bloggskrivande under helgen. Vi har haft en rolig men intensiv helg. På lördagen då båten kom till Finland körde vi direkt hem till Kimitoön, M stannade i Kimito för att spela airsoft. Föreningen han är med i hade ordnat ett stort spel. Vädret var underbart och jag som var barnvakt hela lördagen var ute nästan hela dagen. På kvällen badade vi bastu och åt goda ostar pappa hade köpt när han var i Holland på arbetsresa. Senare åkte vi också till "grilln" där vi träffade en hel del av våra gamla gymnasiekompisar, det var väldigt roligt att sitta och prata med dem.

På söndagen arbetade vi alla, utom M som var på släkbesök, ute på gården. Vi staplade ved. Efter den stora talkon grillade vi korv, att det regnade brydde vi oss inte om. Tur att vi inte har några grannar än, dom hade nog tänkt att vi inte har rikigt alla hemma. Men det spelar ingen roll, vi hade jätteroligt! På kvällen badade vi bastu igen.

Hela måndagen tillbringades på resande fot. Startade 06.45 från Dalsbruk (Finsk tid) och var hemma igen i Skövde 23.05 (Svensk tid). Jag behöv knappast tillägga att resan var lååång. Nu är det c-uppsats som gäller igen, för snart är vi ute och reser igen. På lördag startar resan mot Prag.

Hej då!

Nu åker vi till Finland! Bloggar igen imorron (om tillfälle ges).

Vilken dag!

Idag har jag varit på språng sen klockan 13.

Först shoppade jag fina träningkläder på underbara H&M. Jag älskar den affären, allt är så billigt och bra :-) Efter den lilla shoppingen, och en glass, begav jag mej till skolan. Där hade vår lilla engelska grupp ett seminarium och jag berättade för dom andra hur man ska handskas med förkortningar då man skriver c-uppsatsen. När seminariet var över bjöd våra underbara lärare oss på te (kaffe för mej, och några andra) och kakor. Vi satt och pratade om allt möjligt, inte bara c-uppsatserna. Vissa lärare kommer man verkligen alltid att minnas! Andra vill man helst glömma . . Efter denna trevliga tillställning åkte jag till gymmet. Jag har precis ätit och packat klart inför resan till Finland, nu ska jag och M ännu gå ut med Selma. Sen dusch, och natt!

Torsdag

Nu ska ja snart in till stan och köpa nya träningkläder för mina bonuscheckar från H&M. Jag riktigt skämdes igår på gymmet eftersom mina kläder var... mindre fina. Idag ska vi träna igen så för att slippa tycka synd om mej själv ska ja köpa nya träningbyxor och en fin t-shirt.

Senare ska jag in till skolan för att ha ett seminarium kring skrivandet av c-uppsatser. Eftersom alla andra C2:or (hela två stycken) befinner sej i soliga Australien nu så skriver jag min c-uppsats tillsammans med C1:or och går därför också på deras seminarium.

Efter skolan hämtar M upp mej och vi åker ut till gymmet och kör ett pass också idag. Det blir nämligen en ganska lång paus igen över helgen nu då vi ska åka hem till Finland.

Stavis och TV

Nu blir det en stavpromenad med M och Selma. Efter det ska jag kolla på TV, det kommer ju "Rent Hus" :-) Synd att det inte kommer Grey's idag, jäkla hockey! Nåja, jag kan ju kolla på Top Model 9 istället.

Nu närmar sej Finlandsresan (och Prag också, snart bara en liten kort vecka kvar). Skönt att jag har kommit så långt som jag hade planerat med uppsatsen, trots att jag idag inte har jobbat med den, alls...

Klick

Efter att ha läst Englas blogg idag beställde jag hem denna långklänning. Den är festlig och fin, och jag är ju på jakt efter långklänningar.

image671
Bild lånad från www.hm.se

Ny produkt

Hos frissan idag köpte jag för första gången på länge en ny hårprodukt (om man bortser från Osis+ hårspray som jag inte kan leva utan...). Det blev Joico Crème Wax.
image670





Gym

Nu, efter en alldeles för lång paus, ska vi iväg och gymma igen. Ska bli så skönt!

image668
Min finfina lacoste-väska som idag får fungera som gymväska.

Ny frisyr


Här är jag i min nya frisyr.
image666

Klipptid

Idag ringde jag till min frissa och fick en klipptid redan imorgon. Bokade inte tid för färgning för jag kan inte bestämma mej om jag ska fortsätta vara blond eller om jag ska bli brunett.

Testade på nätet hur jag skulle se ut med brunt hår, detta blev resultatet:
 
image664    image665
 Brunett                           Blond
(Ena bilden ser fullkomligt fejk ut, vilket den ju också är, men man får ju en lite aning om hur jag skulle se ut iaf)

Måste säga att jag är tveksam. Men samtidigt verkligen sugen på en drastisk förändring, har varit blond i snart 22år...
Åsikter?

TV

Idag är det tisdag och mycket bra på TV. Först har vi Vänner (kl. 19.30). Sedan klockan 21.00 kommer sista avsnittetimage658 av den braiga serien The Starter Wife, följt av roliga Christine (22.00). Till sist; Brothers&Sisters (22.25).

Allt på Kanal5.








C-uppsats, c-uppsats, c-uppsats

Också denna dag tillägnas c-uppsatsen. Börjar kännas som om min blogg endast och enbart handlar om hur jag jobbar med min c-uppsats nuförtiden.

Nu ska jag fixa mat, idag blir det köttbullar. M och jag gillar verkligen husmanskost :-)

Pelagoner

image657Jag är sugen på att köpa pelargoner och ställa dem i vårt sovrumsfönster. Förr hatade jag dessa blommor men nu tycker jag snarare att dom ger en underbar gammaldags känsla och att dom är vackra. Om jag slår till, får det nog bli den rosa varianten.



Dåligt Willys!

Handlade som sagt veckas mat idag, på Willys. När vi kom hem och jag skulle börja fixa kvällen middag visade det sej att den "färska" kycklingen vi köpt var frusen. M tog med sej kycklingen tillbaka till Willys men fick där endast höra att dom har som policy att inte byta eller ta i retur kyl- eller frysvaror. Så nu står vi här med dyr kyckling som jag inte vågar använda... Jag tycker detta rent ut sagt suger. Vi köpte vår kyckling i tron att den var färsk, men vad får vi? Jo, frusen kyckling! Det är ju hälsovådligt att göra såhär, vi hade t.ex. för avsikt att frysa in hälften av köttet, vilket med andra ord skulle vara andra gången detta kött frystes in = Hello salmonella! Nej, usch får sånt här!

Aldrig mera köttprodukter från Willys! Våga Vägra Willys!

Simning och lättlunch

Nu sitter jag här efter ett pass i simhallen (som här i Skövde verkligen är en freak-magnet) och käkar cornflakes med yoghurt, russin och äppel. Ska snart skriva en arbetsansökan och sen ska jag gå handla kvällens (veckans) middag. Ska nog försöka jobba med uppsatsen också.

Jag har btw bestämt mej för att åka med hem till Finland.

Tidsfördriv

Jag slängde just ihop lite russinkakor. Mest för att inte behöva skriva uppsats. Busenkelt recept btw.

Kryptoniter

image654Dessa sura små saker är vad som håller mej vaken framför datorn nu. Synd bara att man får ont i både gommen och tungan bara efter att ha ätit några få. Eller det kanske egentligen är bra..?!







Söndag

Det känns i hela kroppen att det är söndag idag. Är det inte konstigt? Nåja, inget roligt händer hemma hos oss i alla fall, vi sitter framför våra datorer och jobbar. Jag börjar bli väldigt trött på detta nu, och det absolut värsta är när man kör fast och inte kommer vidare varken i tankar eller text.

Blev ingen biltur igår. Det kanske blir idag, men högst antagligen någon dag nu under veckan. I helgen åker vi till Finland, jag är dock inte riktigt säker på om jag ska åka med eller om jag ska stanna hemma med Selma... Får se.

Ikväll får ni inte missa filmen "Flightplan" på TV4 klockan 21.00. Denna film har jag sett ganska många gånger, den är riktigt bra! Dessutom går ju "Cold Case" på femman idag (22.30), det kommer vi nog att se.

Nattuggla

Jag är fortfarande vaken. Blev sittande framför datorn och c-uppsatsen. Svårt att lägga infrån sej då man kommit igång, men nu ropar sängen på mej!

- Aleexaandraa!

Gonatt!

Movie

Denna kväll har vi legat i soffan och kollat på "The lake house" med Sandra Bullock. En helt bra film, lite kluring men man fattar det hela på slutet.

Stress!

Nu sitter jag här med mina engelska ord och tuschpennor. Underbart sätt att tillbringa en solig vårdag, eller..?! Blir nog en puas snart, vi ska gå ut med virvelvinden Selma. Sedan blir det mat, eftersom det var M som valde kvällens middag blir det hemlagade hamburgare, och det brukar smaka riktigt gott då han lagar dem. Vilken tur jag har som har en sambo som både kan och gillar att kocka. Själv är jag ju lite mindre begåvad bland grytorna och pannorna.

Ikväll känner jag för att bara hoppa i bilen och köra ut på en massa småvägar. Alltid när det blir vår får jag denna känsla som vanligtvis försvinner bara jag åker ut en enda gång. Det får nog bli ikväll, om tiden räcker till, vilket den antagligen inte gör...

Hoppas ni har en roligare lördag!

image652
Virvelvinden i somras

Trevlig kväll

Våra gäster gick för en liten stund sen. Har haft en jätterolig kväll, och både huvud- och efterrätten var väldigt uppskattad :-) Nu ska vi snart krypa till kojs eftersom det kommer att bli en lååång dag framför datorerna och c-uppsatserna imorron. Jag är megastressad p.g.a min jäkla uppsats som känns omöjlig att få färdig till maj, mitt beslut om fortsatta studier känns just nu fullständigt urkorkat...

Gonatt!

Tips

  • Besök inte stormarknader en fredag på eftermiddagen.

att man aldrig lär sej . . .

Efterrätt

Nu hittade jag en efterrätt som jag tycker är lagom lättlagad och lyxig för kvällens middag.

Dagen

Vi har städat undan lite här eftersom vi får besök ikväll. Nu ska vi jobba lite med våra uppsatser och sen måste vi iväg och handla mat, och typ allt annat man behöver i ett hushåll... Vilken tur att det är den fjärde idag, studiestödet mottages med öppna armar! :-)

Stackars Selma, förutom att hon käkar medicin som en junkie har hon dessutom en "finne" på läppen. När veterinären i onsdags klämde denna motbjudande sak (som jag trodde var ett resultat av att hon blev biten av en schäfer) strittade det ut massor med snusk som träffade sköterskans glasögon mitt-i-prick. Hah. Idag var det min tur att sköta klämmandet och jag har ju varit med om fräschare saker, om man säger så...

Ingen pink layout för dej?

Om du, som emppu, inte kan se min nya bloggdesign testa att trycka F5 (refresh) några gånger. Om det inte fungerar kan du tömma webbcachen.

Pink!

Det blev en liten förändring. I grund och botten samma layout men jag bytte färg på det hela. Jag tyckte det var så fint då jag gjorde Jossans blogg rosa så nu ska jag också själv testa ha en rosa blogg. Vet inte riktigt om jag är nöjd så den gamla är sparad så att jag kan byta tillbaka när jag vill.

Nu ska jag sova. Helt slut efter denna dag, jag är fanken inte van med tidig väckning :-) Imorron blir det fredagsmiddag med våra kompisar och deras son. Vi ska bjuda på underbart god räksoppa, vet inte vad det blir för efterrätt. Några förslag på enkla och goda efterrätter?

Frågan

Den stora frågan är nu om jag ska fixa ny design på min blogg eller inte? Har mixtrat runt med lite olika färger och så men kan inte bestämma mej. Hmn, får se hur det blir.

C-uppsats var det ju Alexandra, skärpning.

Torsdag

Idag har det varit full rulle hela dagen. Jag har bl.a. varit på vårdcentralen och besökt apoteket för att hämta ut Selmas medicin. Vi var till veterinären med henne igår och den visade sej att hon var i behov av både antibiotika och örondroppar, stackarn! Dessutom har jag inhandlat födelsedagspresenter och blivit förälskad i en färggrann blender från Zone

Nu skall jag fortsätta jobba med min c-uppsats.


Orka

Kära nån vilken pärs det är att sitta med näsan i uppslagsverket! Jag har tillbringat många timmar på bibban (Obs! Inte skolans värdelösa bibba där uppslagsverken är från 1980-talet!) och har inte kommit så långt jag hade önskat. Detta betyder att jag är tvungen att fortätta jobba här hemma... Neeej!

Som tröst blir det en muffins från igår och en kopp kaffe!

Ps. Märker ni att mina bilder här på bloggen har fått en ram ? :-)

Bibban

Idag ska jag sitta i bibban och slå upp ord i etymologiska uppslagsverk. Vilken dag! . . .

Hallonmuffins

Idag har jag bakat muffins, och dom blev, om jag får lov att säga det själv, otroligt goda. Jag följde ett recept jag hittade på MizzSofies blogg. Jag har faktiskt aldrig ätit så saftiga och goda muffins, inte dåligt.

image647

Selma

image646
Selma gillar pinnar...

Förändring

Blev sugen på att ändra min bloggs layout efter att ha fixat Jossans blogg. Blir nog inga enorma förändringar, lite färger och så kanske, är trots allt nöjd med bloggen nu. Men omväxling förnöjer.

Får se om jag hinner, borde ju som bekant skriva uppsats...

Promenad i solen

Nu tar jag och M en paus och går ut med Selma.



Före
image640

Efter
image643

image644   image645

Jahapp

Då var vi tillbaka igen då! Dagarna då blogget varit ur funktion har tillbringats framför datorn (c-uppsats, c-uppsats). Måste jobba extra mycket med den nu eftersom vi snart åker till Finland (och Prag också för den delen ) och då vill jag gärna inte hamna så mycket efter i min tidsplanering. Måste dock oj-a mej lite över hur svårt och jobbigt det är, har ingen inspis och skulle mycket hellre bara vara ute i det underbara vårvarma vädret. Blåsipporna blommar här i Skövde :-)


Nu blir det sen frukost och sen måste jag ta itu med dagens uppsatsskrivande.

RSS 2.0