Shoppat

Hittade inget i klädväg på H&M idag men lite hudvårdsprodukter och dylikt köpte jag. M hittade (eller egentligen var det jag som hittade dem) däremot ett par jättefina vårskor från Vagabond. Mycket fina.

Vi blev precis bjudna på en födelsedagsfest så det blir utgång i alla fall. Nu ska vi äta och sen måste jag börja fixa till mej. Och lösa det eviga vad ska jag ha på mej-problemet. Önskar man kunde ha mysbyxor jämt...



Update: Blir nog svarta jeans och vit tunika ikväll. Eventuellt en lejongul topp under. Får se.



Kvällspressen

I gårdagens GP hade dom skrivit ner massa rubriker Let's Dance hade genererat. Typiskt kvällspressen.

  • Strumpchock. Minikupp. Rumpflört. Troschock. Homohån. Rumbaröv. Dansporr och Lårsvett.
Min personliga favorit är nog homohån.

Inget vårväder här inte

Idag är det mulet och slaskigt här i Skövde. Synd, hade varit skönt med sol och värme. Nåja, ska snart gå till stan en sväng, ska till H&M och kolla om dom har något fint. Måste också handla mat, och toapapper :-)

Senare blir det nog en stavpromenad + att jag måste moppa golvet i lägenheten, men det går snabbt. Ingen utgång eller dylikt för oss, ska stanna hemma och titta på film.

Sugen på resor

Vi är sugna på att flyga iväg! Kollar på gamla semesterfoton. Vilken tur att det är mindre än en månad tills vi lyfter mot Prag.

image639
Jag i Montenegro (våren 2006)

Heja

Kanske jag ska sluta heja på Mat-Tina i Let's Dance och börja heja på Tony istället. Tina är så irriterande när hon står framför juryn; gör en massa miner och är allmänt flamsig... Fast hon dansar ju bra. Men det gör ju Tony också. Äh, spelar ingen roll vem som vinner, dom är bra båda :-)

Trevlig helg!

Fixat

Nu har jag gjort layouten på min systers nya blogg. Läs den här.

Fredag?

Känns inte som om det är fredag idag. Har inget speciellt inplanerat och jag borde skriva på min c-uppsats. Precis som jag borde ha gjort hela jäkla veckan... Istället för att jobba med min uppsats har jag varit ute på promenad. Det är varmt och skönt ute trots att solen inte lyser idag. Nåja, nu ska jag äta (den finska delikatessen korvsoppa) och efter det måste jag nog, trots att det inte alls lustar, jobba vidare som om jag vore en aktiv studerande.

Ikväll är det Let's dance. Det ska jag se. (Vilken pensionär jag är..)

Trött

Ah, jag är så trött. Varför vet jag inte riktigt, sov nästan till 10 idag. Men jag måste jobba med c-uppsatsen, ligger efter med den. Orka, orka, orka.

Jei!

Idag fick jag mina bonuscheckar från H&M. 550kr! Fast just nu här jag inte i behov av något extra så jag ska vänta tills jag hittar något jag kanske annars inte skulle köpa. Också M ska nog få något fint :-)

Torsdag

Otroligt att det är torsdag redan! Nu blir det stavpromenad i solen, sen ska jag iväg på ett möte.

Långklänningar

Till sommarren ska jag köpa långklänningar; svala, sköna, fina (och heltäckande). Dessa hittade jag hos ellos

image636

Dessutom gillar jag denna tunika
image634


Snart!

Äntligen!

Check

Nu är jag klar med allt som skulle uträttas. Snart mat och sen ska det jobbas med c-uppsatsen igen.

Ps. Först idag hämtade jag ut mitt H&M-paket. Allt får stanna, speciellt glad är jag över ett par fina byxor som kommer att vara jättebra på resan till Prag (inte länge kvar nu mera..).

Måsten

Idag är en sån där jobbig dag då jag har en massa grejer som måste göras. Bäst att ta itu med dem. Först ska jag iväg till skolan, sen apoteket och bokhandeln.

Nu!

Nu blir det våfflor med grädde och drottningsylt.
Mmm

Och här kommer receptet jag använde

  • 6 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 2-3 msk smör
  • 0,5 tsk salt

Häll hälften av mjölken i en skål. Vispa i mjölet och saltet till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och därefter äggen. Grädda. Alternativt kan du smälta smöret och hälla i det i smeten. Då behövs inget smör till gräddningen förutom till första laggen.





Orka

Skulle egentligen inte orka, men måste verkligen ta mej till simhallen för att simma några rundor. Det är så skönt efteråt men utan träninglust är det verkligen inte lätt att komma iväg...

Livet

Kom just på att eftersom jag har lämnat in alla slutuppgifter och tentor för kurserna jag läst denna period är jag nu klar med all skola. Jag har "bara" c-uppsatsen och uppgifter som relaterar till den kvar. Inga föreläsningar, läxor eller tentor. Jag ska nu i princip vara klar för arbetslivet. Vad tiden går fort, känns som om det var igår vi flyttade till Skövde och påbörjade vårt eget liv tillsammans. Nu ska allt snart rivas upp igen och något nytt ska påbörjas. Varje gång något nytt händer, varje gång ens vardag och struktur ändras, känns det skrämmande men samtidigt väldigt spännade. Massa frågor, tankar och funderingar dyker upp och man vet inte svaret på ens häften av dem. En sak är jag i alla fall säker på; bara jag och M får vara tillsammans går allt bra.

Våffeldagen

Våffeldagen till ära ska det stekas våfflor hemma hos oss ikväll. Först måste dock både jag och M jobba med c-uppsatserna, och jag ska hämta ut ett H&M-paket. Tror det borde innehålla ett par byxor och lite annat smått och gott.

"Juno"

Jag och M har kollat på filmen "Juno". Vi gillade den, helt klart värd att se!

Ännu mera snö?!

Inatt har det snöat och nu börjar det igen. Jag vet att jag har tjatat om vart våren tog vägen en hel del nu, dessutom så bloggar ju också alla andra om det. Men herregud, detta är inte kul!

Mera tranor

image629



Klänning och Hornborgarn

image630


Och så klänningen från Indiska, som är mycket finare i verkligheten. Syster E köpte också en, fast hon tog den lila. (249kr)
image623



Slut på påskfirandet

Familjen åkte precis så nu är det nog slut på påskfirandet för oss. Ledsamt och tyst är det inte bara för mej utan också för Selma som saknar min lillebror, sin lekkamrat, jättemycket redan nu. Selma ligger och surar på golvet och undrar vart alla har tagit vägen. Nu ska vi fixa undan allt som tagits fram inför besöket (t.ex. en hel del madrasser och sängkläder) och sen ska vi jobba med våra c-uppsatser.

Tack familjen för en jättefin påskhelg!



Söndag

Nu blir det natt efter en dag av promenader, ICA Maxi, sight-seeing, god mat + vin, fika, mys och BingoLotto (ingen bil blev det denna gång heller...).

Imorron åker familjen hem igen och den sedvanliga jobbiga tystnaden kommer att infinna sej.

Påskhelg

Dagen har spenderats i shoppandets och fågelskådandets tecken. Medan M och lilla I åkte pulka var vi andra på stan. Jag köpte en underbar klänning med "tillhörande" långhärming på Indiska. Mamma, pappa och lillesyster N shoppade massa fina kläder, likaså syster E.

Efter shoppingen åkte vi till Hornborgarsjön och "trandansen" där det idag huserade 2250 tranor. Ofta kan man räkna upp till 13000 tranor vid Hornborgarsjön och i jämförelse med detta tal är ju 2000 inte så mycket. Jag är dock mäkta imponerad och väldigt glad över att vi åkte dit, trots att det tog lite längre än de utlovade 15 minuterna... Dessutom fanns det ju massor med andra fina fåglar att titta på, till exempel ståtliga svanar. Otroligt vackert!

Bilder på shopping och tranor lägger jag upp då jag hinner. Nu ska jag läsa, och sen sova.

American pancakes

Snart är familjen här, dom är i Örebro nu vilket betyder att dom är i Skövde om ca. 2h. Jag och M ska fixa American Pancakes som vi ska bjuda på då dom kommer. Får nog göra dubbel sats eftersom vi blir så många. Hur ska 7 personer + en enorm labrador få plats i en yttepytte tvåa...? Nåja, finns det hjärterum, så finns det stjärterum.

Ska försöka blogga när jag får lite tid över.

Spännande

Vilket bra avsnitt av Criminal Minds det var ikväll. Spännade.

Snart är familjen här. Synd bara att syster J inte är med, då hade alla varit samlade.

Påskbrått

Har en hel del som jag måste hinna få gjort innan jag kan ta påsklov. Vi sov jättelänge idag så dagen kommer att vara kort. Har med andra ord inte tid att sitta här nu.

Vill i alla fall passa på att önska alla en trevlig påsk
image618

Hemma

Hemma efter en trevlig kväll på Kåren. Måste se till att gå ut oftare, det är så skoj då man väl kommer iväg. Nu blir det en macka (+ vatten och Ipren) och sen sängen.

Utgång

Blir nog utgång idag. Möter upp några vänner på Kåren och hoppas att det är roligt så man inte byter bort mysdressen mot obekväma jeans i onödan ;-)

Vad jag gör

Just nu sitter jag här och räknar ord. Jag räknar orden i ekonomiartiklarna jag ska analysera i min c-uppsats. Efter att jag ha räknat det totala antalet ord i artikeln räknar jag de ord som kommer från engelskan. Stimulerande . . .

Onsdag

Dagen har tillbringats framför datorn. Har finslipat hemtentan och skrivit "kursdagbok" (kanske man borde ha gjort efter varje föreläsning istället för att nu sitta och försöka komma ihåg vad som sades och vad man tänkte...). Har också hunnit med att städa badrummet och tvätta doggen. Nu ska jag jobba med min c-uppsats och ikväll kanske det blir utgång. Känns inte riktigt som om jag vill gå men brukar bli roligt bara man släpar iväg sej :-)

Lista

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, men glad och förväntansfull
Favoritgodis: Smågodis och choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Janssons och fiskpinnar, och en hel del annat
Kläder just nu: Badrock
Musik just nu: Ingen musik men i bakgrunden hörs TVn (M tittar på Top Gear)
Vad sa du senast: Till M: Har du något program igång som segar ner internet?
Favorit-hangout: Många. Men måste man välja blir det vår lägenhet.
Om du var tvungen att leva i en annan tid, vilken skulle du välja då: Laura Ingalls-liv på 1800-talet.
Fisk eller badkruka: Fisk!
Saft eller alkohol: Blir nog alkohol, i form av ett glas vin eller cider.
Hur många kuddar sover du med: Två.
Favoritväder: Sol och klarblå himmel
Om du var fast på en öde ö, 5 saker att ta med: Älskade M, laptop med internet, desinfektionsmedel, mat&dryck och kamera
Spelar du nåt instrument: Nej
Morgon- eller nattmänniska: Helt klart nattmänniska
Sparare eller slösare: Slösare...
Bästa film: Finns många, många bra!
Tror på liv på andra planeter: Nja-a. Jo, det tror jag nog.
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Är du fortfarande kär i honom: Ja :-)
Har du några homosexuella vänner: Jo
Tror du på mirakel: Jo
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Jo
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ganska. Önskar jag vore mera tolerant och ska nog jobba på det.
Har du en besatthet? Tyvärr jo, flera.

Resultat

Hundschampot jag köpte åt Selma verkar hjälpa. Hon fäller nu betydligt mindre, jätteskönt. Det var länge sedan det räckte med att dammsuga en gång per dag, när det var som värst fick jag ju dammsuga flera gånger, så jag ger denna produkt många plus.

Mer om PROB-produkterna jag köpte kan man läsa här.

Trött

Jag somnade sent igår natt och idag ringde väckarklockan redan 7 eftersom jag hade tidig lektion. Det var sista lektionen i Digital bildbehandling som stod på schemat och under lektionen presenterade alla sin slutuppgift. Jag fick bara positiv feedback på min bild och det var jätteroligt. Lektionen slutade halv ett (!) och då mötte jag upp M och tillsammans gick vi och åt lunch. Efter lunchen gick jag till bibblan för att skriva klart min hemtenta och jag kom precis hem. Det har med andra ord varit en lång dag för mej. Nu ska jag städa undan det sista från igår och sen ska jag lägga mej i soffan och kolla på TV. Klockan 21.00 kommer "Miss Secrret Agent" på TV3. Jag som gillar Sandra Bullock ska i alla fall kolla på den.

I fredag kommer familjen hit och hälsar på. Ska bli så roligt, jag hoppas dock innerligt att snön behagar smälta innan dom kommer, blir så mycket roligare om man kan vara ute i det vårfina vädret.

Min slutuppgift i Digital Bildbehandling
image617

Puh

Äntligen är det värsta av städandet klart. Vilken pärs :-) Nu blir det mat och sen ska jag  ta itu med hemtentan. Borde ut och stava också men jag vill verkligen inte ut i detta asväder. Vart tog våren väder? Så här vintrigt har det ju inte varit på hela året...

Takatalvi

Skövde -vår innergård- idag, sorligt men sant...

image614  image615

Snö och städning

Det har snöat hela dagen! Usch, jag som nästan var säker på att våren kommit för att stanna... Nåja, jag och M är i alla fall inomhus och storstädar lägenheten, vi röjer och organiserar som aldrig förr och bra blir det. Handlade en hel del nytt grejs på IKEA och det mesta var ordning-och-reda-prylar, fast lite annat, som t.ex en ny matta, köpte vi också.

Nu ska jag återgå till arbetet , senare ikväll ska jag skriva en hemtenta. Min dag är med andra ord extremt spännade :-)

Lyssnar på: Christer Sjögren - I lLove Europe :-)

image613

IKEA

Nu blir det lite bröllopsplanering och sen åker vi till IKEA. Jag älskar Ikea och det var länge sedan jag var så det ska bli jätteroligt. Jag tycker dock att Ikea i Kungens Kurva är lite väl stort och rörigt, men sen kommer jag ju från landet också:-)

Shopping

Några fina plagg fick följa med hem efter en heldag i Stockholm. Skorna som jag var ute efter hittade jag i min storlek men de var för små så jag kunde inte köpa dom :-( Gladast är jag över ett fint läderbälte från Gina och en tunika från Cubus.  


Melodifestivalen

Jag hoppas Sanna vinner. Eller Nordman. Fast troligtvis blir det transvestit Perrelli som tar hem det.


Update: Visst var det Perrelli som vann.... Vi får se hur det går i maj, knappast så jättebra, men man vet ju aldrig.

Rolig dag

Nu ska jag bara skriva ett snabbt inlägg och sen krypa till kojs efter en rolig dag.
 
Efter att syster E kommit hem från jobbet hoppade vi alla (inklusive Selma) in i bilen och åkte ut på tygjakt. Hittade inget tyg, men dock ett klänningsmönster som vi nog kommer att använda oss av. Mycker fint! Köpte också lite annat smått och gott, bl.a. en hundsäng och viktmanchetter (att ha runt handlederna då jag stavar), men det blir nog mera shopping imorron då vi åker in till Stockholms centrum

Jag har haft extremt ont i min arm idag. Fick springa in på Apoteket i stan och köpa Ibumetin Gel som jag smorde in armen med. Behandligen avslutade jag med en Ipren och nu känns det lite bättre, fortfarande inte helt bra dock. Undrar vad som är fel..?

Nu ska vi, mätta efter räkmackor och vin, gå sova. Imorron blir det relativt tidig väckning så att vi hinner med mycket under dagen. På kvällen ska vi, som de flesta andra, sitta bänkade framför TVn för att se vem som vinner Melodifestiveln.


Regnig dag i Sthlm

Har sovit grymt dåligt i natt av någon orsak, usch. Nåja,steg upp ganska tidigt och jobbade lite me c-uppsatsen eftersom E och M.J ändå är på jobb hela dagen och jag och M är ensamma här hemma hos dem. När dom kommer hem från jobbet ska vi iväg och leta efter fina tyger som ska sys upp till brudtärneklänningar. Tror nog att resten av kvällen också kommerr att ägnas åt bröllopsplanering.


Stockholm nästa

Imorron åker vi alla tre till Sthlm och spenderar hela helgen där. Ska bli skoj! Nu ska jag gå duscha för imorgon stängs varmvattnet av kl. 07.00.

Natt, natt!

Brådis

Idag har jag läst ekonomiartiklar hela dagen och har därför inte bloggat alls. Nu ska jag äta mat, köttbullar och mos. Mmm-m, inget är bättre än husmanskost. Har ett obligatoriskt seminarium som jag måste gå på klockan 17, orka... Nåja, ikväll är det i alla fall Grey's på TV, något roligt att se fram emot.

Ny serie

Idag börjar "The starter wife" med Debra Messing (klockan 21 på Kanal 5). Verkar bra, jag ska nog kolla.

Bästa sommarjobbet

Min syster J har nog fått det absolut bästa sommarjobbet. Ever. Hon ska jobba på H&M. Grattis till det!

Ps. Jag är inte alls avundssjuk... :-)

Så mycket att göra, så lite tid

Ojoj, har hur mycket som helst att planera inför framtiden nu och tiden går så snabbt. Stop! Vi håller på mailar hit och dit för att få svar på alla viktiga frågor om fortsatta studier, studiestöd, bostadstillägg, militärtjänstgöring, hyresrätter och en hel hög andra saker.
Nåja!
Till helgen ska vi i alla fall åka till Sthlm. Jag ska leka bröllopsplanerare och jaga ett par underbara lejongula skor som inte finns här i Skövde. Dessutom ska vi till IKEA, ska bli roligt.

Nu måste jag påbörja dagen på allvar här, har varit en ovanligt seg morgon.

Äntligen hemma

Nu är M hemma igen. Så roligt! Han hämtade många fina smycken och DKNY parfymen "Be Deliciuos" (Limited edition) åt mej. Parfymen doftar alldeles underbart.Snällis. Nu ska vi iväg och handla kvällens middag, blir nog lax. Äntligen får jag äta god mat igen, kan inte påstå att köpta köttbullar är så gott...

Samtal

M ringde just! Han är nu i Amsterdam och efter några timmar landar han i Sthlm. Hemma i Skövde är han först imorron men han närmar sej i alla fall:-) Känns skönt att dessa två veckor nu riktigt snart är förbi.

image612
M och jag samma år som vi blev tillsammans (snart 4 år sedan)

En hel del bra

Mycket sevärt på kanal 5 ikväll. Legally Blonde 2, Cold Case och Criminal Minds (repris). Tv-kvällen börjar kl. 20 med Legally Blonde.

Så skoj man kan ha

Vilken rolig kväll det var igår. Började med förfest hos en kompis, sen gick vi till Bogrens och dansade tills dom stängde. Har inte haft så roligt på länge faktiskt, måste göra om det snart.

Idag ska jag bara städa och fixa här hemma, läsa och jobba med c-uppsatsen. Imorron kommer äntligen M hem igen, så roligt det ska bli!

Årets första

På min promenad såg jag en tussilago. Eller, jag såg faktiskt två. Dessutom knoppas påskliljorna.



Trevlig dag på stan

Idag har jag och en kompis shoppat och lunchat på stan, har haft jätteskoj. Jag köpte ett par fina nya vårskor, främst inför Pragresan. Nu ska jag ut med doggen och sen ska jag, hör och häpna, gå ut. Hoppas det blir en rolig kväll!
image610
Min nya röda sko.
(bild lånad från www.dinsko.se)

Trevlig lördag!

Längtar

Åh vad jag längtar efter vår resa till Prag! Hoppas att vi möts av vårvarma dagar som vi kan spendera precis som vi vill.


Vandra längsmed de gamla fina gatorna, fika på de berömda caféerna, shoppa, gå på museer och äta och dricka gott. Vad härligt det ska bli.


Lejongul kofta?

Letar febrilt efter en lejongul kofta som inte kostar multum.
Kan någon tipsa mej om var jag kan hitta en sådan?


PS. Så roligt att se att antalet läsare har stigit. Skoj!

Fredagsfilm

Idag visas "War of the Worlds" (med Tom Cruise) på kanal5 klockan 21.00. En film jag personligen trodde att skulle vara dålig men som visade sej vara väldigt bra.

Själv ska jag nog kolla på Let's Dance. Gud så patetiskt, borde gå ut eller något annat men jag känner verkligen inte för det. Inte det minsta, beror nog på ensamheten... Nåja, imorron blir det i alla fall shopping och lunch/fika med en kompis.

Nice

Tycker denna topp från Ellos är riktigt fin.
image607
(Bild lånad från www.ellos.se)

Reunion

Idag hade jag oturen att möta de arga tanterna i simhallen igen, och de var arga och högljudda också idag. Nu stred de dock inte med varandra utan skällde på en tredje, icke närvarande, part. Hon hade verkligen gjort dem förbannade och de deklarerade klart och tydligt att de tänker anmäla henne. Hah, orka vara så arg hela tiden ...

Träningen var dock utmärkt idag, lite folk och bra musik resulterar i högt tempo.


Simning

Nu ska jag iväg och simma. Men först snabb frukost och en promenad med Selma.

image606

Snart

Snart är han♥ hemma igen. Vad fort tiden går.

image605

Kvällens TV

Idag blir det "Du är vad du äter" (TV3, 20.00) och "Criminal Minds" (Kanal5, 21.00)

Latmask

Orkar inte gå simma, kom just hem från mötet och måste laga mat istället. Efter maten får det bli långprommis med Semlan, så att jag inte får allt för dåligt samvete över att skippa träningen.

Hann med en snabbis på stan, fyndade två böcker och lite undisar.

Händelselös torsdag

Idag ska jag iväg på ett möte med min handledare. Har kommit igång med c-uppsatsen ganska bra nu och det känns skönt. Senare tänkte jag också hinna me ett pass i simhallen, det får bli på eftermiddagen. Inget annat på G men hoppas jag hinner gå till stan en sväng idag.

Nu ska jag äta frukost och läsa Åbo Underrättelser, som btw är en ytterst meningslös tidning...

Grönt godis

Jag har på tre dagar ätit tre askar vindruvor! Jättegoda, söta, krispiga och kärnfria. Just nu äter jag ur min fjärde ask och kollar på Friends. Misstänker att asken är slut efter ca. två avsnitt...

image604



Överraskad

När jag äntligen kom ut och fick den nypa frisk luft jag hade drömt om under den tre timmar långa föreläsningen, ville jag inget hellre än vända om och gå in tilbaka då jag såg den snövita marken...

Underhållning

Vilken underbart rolig föreläsning Henrik Schyffert hade! Han pratade om grupparbete och kreativitet. Föreläsningen var en salig blandning av roliga historier från den egna karriären och allvar (förmedlat på ett roligt sätt). Tänk om alla föreläsningar kunde vara så här roliga, då skulle studenter lära sej något!

Jag måste skriva ner en rolig grej han berättade. Det handlar om Melodifestivalen det året som Mark Levengood och Jonas Gardell var programledare.

Schyfferts grannpojke var (är?) ett stort fan av just Melodifestivalen och han blev glad då tidningen kom på söndagen och Mark och Jonas fanns på omslaget. Han springer till sin mamma och säger att det på bilden är dom som var på TV igår, och tillägger undrande varför dom två karlarna kysser varandra. Mamman svarar att dom inte bara kysser varandra, utan att dom också är gifta. Vah, säger pojken? "En svensk och en finne?!"

Detta är, enligt Schyffert, riktig kreativitet! Och visst håller jag med :-)

Dagen

Nu blir det promenad med Selma och sen ska jag gå på Schyfferts föreläsning. Senare på kvällen ska jag, och två andra, ha ett muntligt föredrag om transaktionsanalys.

Solen lyser där ute idag också.

Föreläsning

Imorron är det dags för Schyfferts föreläsning. Han ska bland annat tala om kreativitet, ska bli så roligt att få se honom irl.

Just nu kollar jag på Gossip Girl, tycker fortfarande att det inte är ett jättebra program, men det går att se på i brist på annat.

Tisdag

Sol och fint väder idag också, jei! Måste tyvärr sitta inomhus ganska mycket eftersom jag har en del att skriva kring transaktionsanalys inför den muntliga presentationen imorgon. Klockan 17 ska jag iväg på ett möte och sen har jag inget mera inplanerat, skulle gärna ta en sväng på stan dock...

Nu ska jag, min vana trogen, dammsuga hela lägenheten minutiöst eftersom Selma fortfarande fäller som en tok.

Lacoste

Någon som vet var man kan köpa Lacoste solglasögon i Sverige (eventuellt Finland)? Eller finns dom på Arlanda kanske?
image602

Maraton

Sedan M åkte till Filippinerna har jag hunnit kolla på tre säsonger av Friends. Jag håller nu på med den fjärde. Vaddå? Jag har visst ett liv utan min pojkvän :-)

Ps. Idag är det jämt en vecka tills han kommer hem igen.

Kylig vårkväll

Kom just hem efter att ha varit ute och promenerat med en kompis i över två timmar (Selma var förstås också med). Det har verkligen varit en fin vårkväll fastän luften har varit kylig. Underbart att i lugn takt promenera runt Skövde och bara njuta av att slippa snö och slask.

Ps. Idag hörde jag att det uppe på Billingen redan växer massor med blåsippor.

Krokusarna blommar

Nu blommar krokusarna här i Skövde. Så fint! Hoppas att solen som lyser har idag stannar kvar, har hört att många har fått snö och minusgrader i natt.

Imitation is the sincerest form of flattery?

Under en lång tid har jag haft personer i min omgivning som härmat mej när det gäller allt från kläder och accessoarer till idéer och åsikter. Jag kan inte, som en del säger att man ska, se detta som smicker och vara glad att någon vill vara som jag, istället blir jag bara jätteirriterad. Jag undrar varför man gör på detta sätt; saknar man ett eget "jag" eller är det kanske någon form av avundsjuka?

Nåja, antar att jag är tvungen att leva med det även om det är något som stör mej väldigt mycket ... Kanske jag någon gång till och med lär mej att se det som smicker och positiv respons.

Singing Bee

image601
Detta alldeles förfärligt dåliga program går just nu på Tv3. Jag kan bara inte tåla det, tur att ingen tvingar mej att kolla...

Glass?

Funderar på att cykla till Ica Kvantum och köpa glass.

image599

Selmis

image598
Selma för ett år sedan (6mån)

Aktiv student

Sitter och försöker knåpa ihop en början på min c-uppsats samtidigt som jag pratar bröllop med syster E, letar artiklar som handlar om ekonomi på nätet och pratar med min älskling via msn. Kan ju säga att det går sådär...

Tog emot en bild som M skickade från Filippinerna. Så här underbart är det där...
image597

Charlotte Perrelli

image596

Vad har hänt? Visst var hon bäst ikväll men jag måste säga att hon ser nästan lite skrämmande ut."Under ytan" är hon ju vacker men hon förstör sej med för mycket smink och för hårda bantningskurer. Hon ser lite ut som en utomjording nu, tycker jag. Men sjunga, det kan hon.

Near-Death Experience

Kom just in efter en lång prommis med Selma. Det var dock nära att jag inte alls lyckades ta mej hela vägen hem idag, tänkte nämligen bli överkörd. Japp, på allvar, överkörd.

Jag var påväg över gatan, det var grön gubbe, då en ful gammal Opel Astra från 90-talet plötsligt kommer gasande i full fart. Jag hann knappt reagera alls innan jag hörde bromsljuden. Det var väldigt nära att jag, och Selma med för den delen, blev påkörda av någon tönt som inte kan fatta att sakta ner i korsningar och låta personer, som har grön gubbe, gå över gatan!

Det är inte bara det egna livet man utsätter för fara när man kör vårdslöst, också andra, oskyldiga personer kan komma till skada!

Efter många om och men

Jag är nu, efter många om och men, äntligen hemma, och det är vår nya dammsugare med. Jag ska genast inviga den och hoppas att den är jättebra, eller åtminstone så bra som en dammsugare för 500kr kan vara...

Måste också inflika att jag verkligen är en patetisk chaufför. Inte dålig, bara patetisk. Jag parkerade jättelångt ifrån affären där jag skulle köpa dammsugaren bara för att jag skulle slippa fickparkera. Detta resulterade i att jag fick släpa en dammsugare, en papperspåse med matvaror och en blompåse jättelångt innan jag kom fram till min parkeringsplats när jag skulle åka hem. Kände mej som en jäkla nomad. Så sant som det är sagt; dumt huvud får kroppen lida.

Dammsugarinköp

Nu ska jag bege mej till Elon och köpa en ny dammsugare. Vår gamle trotjänare har gjort sitt och ska få gå i pension.
image592

RSS 2.0