Vanlig måndag

Helt vanlig måndag med skolarbete och grått väder. Håller på med dagens middag nu, efter mycket funderas bestämde vi oss för tortillas idag. Varför är det ofta så svårt att komma på vad man skall äta till middag?

I övrigt inget nytt att rapportera. Planerar en liten tripp till Göteborg i början av december med syster E, M.J och M.  Skäms nästan att berätta att jag faktiskt aldrig har varit i Göteborg... Det blir säkert roligt, och ännu roligare skulle det bli om syster J och hennes V-P bestämde sig för att komma hit då också... (Hint, hint...)

Nu säger M att maten är färdig så;
- Hej, hej!


Kommentarer
Postat av: e

här kommer ett bra recept..två morötter 5 potisar en bleksellistjälken lök 4 vitläksklyftor..tärna allt det i små tärningar..tärna sedan grisinnerfile och stek det..tag bort köttet och stek grönskaerna..tillägg lite vatten så att det kokar mjukt...sedan då vattnet kokat bort så lägger du ner köttet igenoch häller på grädde..krydda med salt peppar herbamare lite drgaon soja och whatever..vips världen slyxigaste pytt..man kna ha i vittvin också men njae...detta blir för 4 pers men jättebra till matlåda eller nästa dag:)
mums

2007-11-19 @ 19:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0