Hemma

Då var vi hemma igen då. Blev inget bloggskrivande under helgen. Vi har haft en rolig men intensiv helg. På lördagen då båten kom till Finland körde vi direkt hem till Kimitoön, M stannade i Kimito för att spela airsoft. Föreningen han är med i hade ordnat ett stort spel. Vädret var underbart och jag som var barnvakt hela lördagen var ute nästan hela dagen. På kvällen badade vi bastu och åt goda ostar pappa hade köpt när han var i Holland på arbetsresa. Senare åkte vi också till "grilln" där vi träffade en hel del av våra gamla gymnasiekompisar, det var väldigt roligt att sitta och prata med dem.

På söndagen arbetade vi alla, utom M som var på släkbesök, ute på gården. Vi staplade ved. Efter den stora talkon grillade vi korv, att det regnade brydde vi oss inte om. Tur att vi inte har några grannar än, dom hade nog tänkt att vi inte har rikigt alla hemma. Men det spelar ingen roll, vi hade jätteroligt! På kvällen badade vi bastu igen.

Hela måndagen tillbringades på resande fot. Startade 06.45 från Dalsbruk (Finsk tid) och var hemma igen i Skövde 23.05 (Svensk tid). Jag behöv knappast tillägga att resan var lååång. Nu är det c-uppsats som gäller igen, för snart är vi ute och reser igen. På lördag startar resan mot Prag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0