Hemma!

Nu, efter en 12 timmars resa, är vi hemma. Skönt, men tillika saknar vi nog Prag. Resan gick bra, om man bortser från att det var väldigt nära att vi blev utan tågbiljetter hem till Skövde. Innan vi åkte till Prag litade vi på att det skulle finnas sista minuten-biljetter kvar då vi kom hem, men vi hade inte riktigt sådan tur. Lyckligtvis fick vi ändå tag i 2 biljetter som gav oss plats på tåget, observera att dom dock inte gav oss sittplats... Detta ledde till att jag stod hela den första timmen av tågresan. Nåja, det gick helt bra och vi fick ju sittplats till sist.

Nu ska jag duscha och sedan sova. Man blir alltid så trött av att resa trots att man bara sitter och lurar. På vägen hem planerade vi för övrigt vår nästa resa. Vi bestämde oss för att spara ihop pengar medan M är i milin för att sedan nästa vår åka iväg till vårt drömresemål; New York. Hoppas våra planer blir verklighet!

Imrron ska jag göra ett inlägg om vår resa, med bilder och allt.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hejsvejs!
Välkömmna hem! Roligt med trvliga minnen i bagaget! Hoppas ni har haft kul och orkar med skutkämpet, kom ihåg att lämna in arbetsansökan!!Krammamma

2008-04-24 @ 22:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0