Fin födismorgon

Steg upp tidigt (runt klockan åtta) och gjorde  i ordning en stor frukost åt födelsedagsbarnet. Det blev fylld baguette, födelsedagsmuffins och pannacotta pancackes med blåbärsgrädde (med vanlijkesella). Denna frukost var en favorit i repris från M's förra födis, och han gillade den lika mycket detta år som förra.

Vi åt frukost i sängen och M öppnade sina paket. Av mej fick han en läderjacka, en halsduk, ölglas och en bok om styrketräning. En fin morgon har vi haft och födelsedagsfirandet fortsätter i eftermiddag, men nu blir det gymträning (jag stavar ut till gymmet eftersom vädret också idag är underbart)!

Ps. Det är inte roligt att bo i ett område där merparten av invånarna är jättegamla, hemmagående och uttråkade. Alla pensionerär här verkar nämligen tycka att det är fullständigt normalt och okej att piska sina mattor på innergården innan klockan åtta på morgonen. Det är det inte!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha en bra dag! :)

2008-02-15 @ 10:48:14
URL: http://www.menjohanna.blogg.se/
Postat av: Lia Florenz

väldigt fin blogg :) gillar dina ränder

2008-02-15 @ 10:51:26
URL: http://mydearbylia.blogg.se
Postat av: mamma

Hejsvejs!
Du hade fixat det igen, va kiva ni hade o fina presenter!! Hoppas ni har en fin dag och at födisbarnet har det riktigt roligt! Här har det varit helt fint väder hela görmiddagen, var på ¨lång länk med tjocka grisen Alma , den är förfärligt rund ¨å nu blir det bara vatten....!Vi hörs och krama M ännu från oss!!
Krammamma

2008-02-15 @ 13:18:03
Postat av: Emmi

Vad kiva det låter. Hälsa grattisar åt fördelsedagsbarnet :)

2008-02-15 @ 14:16:39
URL: http://emppu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0