Helgen kom och gick

Söndag igen då, tiden går så (för) fort. Sitter hemma hos mamma och pappa, övriga familjen är nämligen till Vuokatti och skidar så jag är hund och kattvakt. M har åkt tillbaka till brigaden och fast det bara är fyra dagar tills vi ses igen känns det väldigt tomt och ledsamt. Helgen gick för fort!

På fredagen badade vi bastu och tog det lugnt. M hade nog feber på natten för han svettades sjukt mycket och talade om en massa militärgrejs så som minor i sömnen. På lördagen var vi i Åbo. Jag köpte lite smått och gott; en tröja, örhängen, nya mjukisar och lite smink. Idag har vi inte gjort så mycket alls, men på morgonen när vi steg upp sken solen så vi passade på att äta frukost ute på terassen, ljuvligt.

Största delen av helgen har vi dock bara vaktat en massa djur känns det som. Här hemma finns just nu en liten golden valp, en stor golden och en vild labrador. Alla är snälla och duktiga men tre hundar är onekligen mycket. Dessutom har mamma och pappa tre katter som alla är mer eller mindre speciella och som är hungriga jämt och ständigt... Nåja, bra går det i alla fall :)

Nu blir det natt här.

Kommentarer
Postat av: N

Joo, onormal,det visste vi nog :)

2009-04-06 @ 21:00:47
URL: http://nathalieskrypin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0